SPREMITE SE! OD SUTRA KREĆE RETROGRADNI MERKUR: Ova 3 znaka neka se spreme na HAOS!

Praktična žena
SPREMITE SE! OD SUTRA KREĆE RETROGRADNI MERKUR: Ova 3 znaka  neka se spreme na HAOS!
Mnoge osobe su već upoznate sa retrogradnim  Merkurom jer kod pojedinaca napravi pravu pometnju i haos dok druge osobe dobiju ponovnu šansu da isprave neke greške ili dopune nedostatke. Generalno gledano, sve zavisi kroz koji znak je retrogradan i koje planete aspektuje.

Glasnik bogova, Merkur kreće retrogradno 30. januara a vraća se u direktan hod 21. februara 2021. godine.

Mnoge osobe su već upoznate sa retrogradnim  Merkurom jer kod pojedinaca napravi pravu pometnju i haos dok druge osobe dobiju ponovnu šansu da isprave neke greške ili dopune nedostatke. Generalno gledano, sve zavisi kroz koji znak je retrogradan i koje planete aspektuje.

Sada možemo očekivati mnoge drame, kvarove, greške u komunikacijii, nezgode. Kako je Merkur simbol komunikacije, putovanja, tehnologije, intelekta i još mnogih stvari. Možemo očekivati pogrešne komunikacije, kašnjenja kako u pošti tako i na putovanjima, gubitak ključeva, prtljaga, dokumenata itd. Pazite šta pričate, koga zovete, kakve mejlove šaljete ili šta kupujete, a  najbolje je da pomjerite kupovinu i usporite, manje radite i završavate neke od ranije započete poslove i obaveze. Kako će Merkur ostati sve do 15. marta u Vodoliji a od 21. februara kreće direktno onda možemo očekivati velike transformacije na društvenom i ličnom planu. Neočekivane promjene, borba za slobodu i oslabađanje dok velika inteligencija se ispoljava kroz duhovitost.

Ova 3 znaka će biti na najtežem testu:

BIK

Velike pometnje se mogu dešavati na polju karijere u smislu kašnjenja, propuštenih rokova, dogovora, komunikacije sa autoritetima i nadređenima. Ne preporučuje se da donosite nagle odluke i prekidate u poslu i saradnji već dobro razmislite o svojim idejama i projektima i dodajte šta nedostaje. Budite oprezni jer svaki uloženi trud se isplati. Povratite svoje samopouzdanje.

LAV

Kod vas je bio pun Mesec koji je pokrenuo emocije pa sad retrogradni Merkur može da nastavi rasprave i turbulenciju u ljubavi. Moguće da problemi iz prošlosti postanu aktivna tema. Kontrolišite negativne emocije i pokušajte uspostaviti kompromis. Najbolje je da slušate partnera dok priča i razriješite problem i nesuglasice u toku razgovora. Ništa ne odlažite za kasnije.

STRIJELAC

Vi treba da strogo vodite računa kada pričate i šta pričate. Neka komunikacija može emotivno uticati na vas. Vaša nepromišljenost i brzopletost je vaš najveći neprijatelj. Greške i konflikti u komunikaciji su sada naglašeni pa dobro razmislite pre nego nešto izgovorite. Potrebno je da se primirite i opustite pa će komunikacija biti bolja.

Ne propustite