PAMELA ANDERSON UDALA SE PETI PUT: Evo ko je njen novi suprug, VELIKO IZNENAĐENJE

Show
PAMELA ANDERSON UDALA SE PETI PUT: Evo ko je njen novi suprug, VELIKO IZNENAĐENJE
.

Pamela Anderson udala se peti put, piše Page Six.

Tabloid piše kako se 53-godišnja glumica i aktivistica na Badnjak potajno udala za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta. Par se vjenčao u njezinom domu na otoku Vancouver, prenosi Index.hr

"Udala sam se na imanju koje sam kupila od bake i djeda prije 25 godina. Ovdje su se moji roditelji vjenčali i još su uvijek zajedno", rekla je za Daily Mail. "Osjećam se kao da sam napravila puni krug."

"Točno sam gdje trebam biti - u rukama muškarca koji me istinski voli", dodala je.

Page Six u rujnu je otkrio da je Pamela u vezi s Hayhurstom nakon što se razvela od supruga Jona Petersa, s kojim je bila u braku samo 12 dana.

pamela-anderson

"On je u 40-ima. Pravi muškarac, napokon", govori za američki tabloid izvor blizak Pameli. "Zna kako je tretirati. To je lijepo za vidjeti", dodaje te navodi kako se par ne ispušta iz vida.

Pamela Anderson prvo je bila u braku s Tommyjem Leejom, s kojim dijeli sinove Brandona (23) i Dylana (22). Zatim se 2006. udala i razvela od Kid Rocka.

Dva puta zatim se udavala za glazbenog producenta Ricka Solomona, prvo 2007., što je završilo poništenjem, te zatim ponovo 2013.

U siječnju 2020. Anderson se udala za Petersa. Peters tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je otplatio dugove, što je ona zanijekala. On se zatim vratio svojoj bivšoj zaručnici, koju je ostavio zbog Pamele.
 

Ne propustite