KO JE BIO MUŽ RIALDE KADRIĆ? Marija iz Žikine dinastije udala se u LONDONU! Privatni život krila od medija

Show
KO JE BIO MUŽ RIALDE KADRIĆ? Marija iz Žikine dinastije udala se u LONDONU! Privatni život krila od medija
Glumica Rialda Kadrić preminula je iznenada u 57. godini u Ateni, gdje je provela posljednje vrijeme. Od polovice osamdesetih godina prošlog stoljeća radila je i kao psihoterapeut u Londonu. 

Glumica Rialda Kadrić preminula je iznenada u 57. godini u Ateni, gdje je provela posljednje vrijeme. Od polovice osamdesetih godina prošlog stoljeća radila je i kao psihoterapeut u Londonu, piše 24sata.hr.

Ostala je zapamćena po ulozi Marije u kultnom filmu 'Lude godine', a prvi put je u 'Žikinoj dinastiji' glumila kada je imala 13 godina. Publiku je osvojila ljubavnom pričom s filmskim partnerom Vladimirom Petrovićem (65), koji je tumačio lik Bobe. 

Njezina uloga prvotno je bila namijenjena glumici Sonji Savić, no srpski mediji pišu kako je ona nije mogla prihvatiti zbog obaveza na drugim filmovima. Rialda je kasnije upisala studij svjetske književnosti, a ubrzo se iz Beograda preselila u London, gdje se udala i radila kao psihoterapeut. 

Zanimljivo je kako je glumica krila ko je njen suprug i u medijima nema nijednu zajedničku sliku s njim.

Glumica je uvijek izbjegavala pažnju javnosti i medija. Jednom prilikom ispričala je kako je život nije mazio, a najveću traumu doživjela je kada joj je preminula mama.

2443563-rialda-kadric-ff

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16 siječnja 1991. moja mama je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sjedila sam u stanu, gledala vijesti, slušala o početku rata, kada me zatekla ta vijest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam se mogla vratiti kući. Jako sam bila vezana uz svoju mamu - govorila je svojedobno Rialda, prenose srpski mediji. 

Rialdu je lik Marije u 'Žikinoj dinastiji' proslavio, a jednom je prilikom rekla kako je prvi poljubac imala upravo u ovom filmskom ostvarenju.

marija

- Pitanje je tko su Boba i Marija danas. Postoje li oni i je li njihova ljubav danas zabranjena. Mi smo tada živjeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija, jer sam se našla u svijetu odraslih. Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Imala sam 13 godina kada sam glumila, prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi poljubac - govorila je glumica. 

Rialda je glumila još nekoliko manjih uloga, a od početka 90-ih godina nije se više bavila glumom. U Velikoj Britaniji prvo je radila kao novinarka i reporterka, a potom se specijalizirala za psihoanalizu. O privatnom životu nije puno govorila. Mnogi su je povezivali s filmskim partnerom Vladom, ali nikad nisu bili u emotivnoj vezi. Bila je u braku, a s Vladom nije bila u kontaktu. 

Ne propustite