11 GODINA STARIJA, OVO JE ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Njegova kraljica koja mu je rodila 2 sina, DA VIDITE KAKO SADA IZGLEDA

Kiosk
11 GODINA STARIJA, OVO JE ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Njegova kraljica koja mu je rodila 2 sina, DA VIDITE KAKO SADA IZGLEDA
.

Možda ste mislili da ne postoji niko ko bi mogao da ukroti Zlatana Ibrahimovića, ali čini se da ovaj fudbaler ima slabu tačku, a to je njegova supruga!

Njihov brak inače važi za jedan od najstabilnijih u svijetu sporta i estrade, a ljubavna priča ovog puta nemali broj puta obišla je medije - započela je prilično neobično i traljavo, ali se pretvorila u sigurnu luku.

Helena Seger (49) i Zlatan (38) upoznali su se davne 2002. u Malmeu i to sasvim slučajno na jednom parkingu.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo", ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle", prenosi Blic. 

Ovaj susret promijenio je njihove živote zauvijek! Zlatan je u početku imao problema da se razumije sa 11 godina starijom Helenom, koja je imala ljepotu, pamet i odlučan stav, ali vremenom je sve došlo na svoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @helenasegerfp

Poslije četiri godine zabavljanja na svijet je došao njihov prvi sin Maximilian, a dvije godine kasnije dobili su još jednog sina - Vincenta.

Helena inače važi za "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj", a u svojoj rodnoj zemlji ima status kao Bijonse u Americi... Teško je pročitati lošu riječ o ovoj dami, uglavnom većina tvrdi da je veoma elegantna i otmjena, i da uživa u luksuznom životu, ali i da naporno radi.

Naime, još prije nego što je upoznala Zlatana, omalena plavuša bila je veoma uspješna i ostvarena poslovna žena, što nije ni čudo s obzirom da je svojevremno priznala da radi od svoje 13. godine! Radila je u duhanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @helenasegerfp

I dan danas - Helena radi punom parom, a usput podržava i prati supruga gdje god da krene, te vaspitava djecu. Zanimljivo je uprkos tome što je par nerazdvojan već 16 godina i nema ni govora o razmiricima, još uvijek nisu zvanično vjenčani. A izgleda da im to i nije važno...

Legendardni napadač ne krije koliko je privražen svojoj izabranici - nemali broj puta u medijima se osvrnuo na to koliko mu znači, a svakako je jedna od najlegendarnijih izjava odgovor na pitanje šta joj je kupio za rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @helenasegerfp

"Ništa. Ona već ima Zlatana!", rekao je.

Ne propustite