3 ŽENE SA ESTRADE ZBOG FOTOŠOPA POSTALE HIT NA REDDITU: 1. je Karleuša, ČEKAJTE DA VIDITE DRUGE DVIJE

Show
3 ŽENE SA ESTRADE ZBOG FOTOŠOPA POSTALE HIT NA REDDITU: 1. je Karleuša, ČEKAJTE DA VIDITE DRUGE DVIJE
.

Nije tajna kako mnoge slavne osobe posežu za raznim aplikacijama u kojima 'popeglaju' svoje fotografije prije objave na društvenim mrežama. No često se nađu na meti kritika zbog pretjerivanja

Dok vrckava Maja Šuput (41) sa suprugom Nenadom Tatarinovim (37) uživa u slatkom iščekivanju, brojni njezini pratitelji komentiraju fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Maja se često nalazi na meti kritika jer prije svake objave fotku voli 'popeglati' u Photoshopu.

Nije tajna da mnogi danas posegnu za raznim aplikacijama u kojima uljepšavaju fotografije, a ekipa na Redditu dobro se zabavlja i izbija šale na račun onih koji pretjeruju s uređivanjem fotografija. Na njihovoj listi našla se i Maja. 

dgkoivuyd7361

foto: Reddit

- Hrvatska pjevačica. Da, to je ista osoba - napisali su u komentaru uz dvije fotografije pjevačice. Jedna je s njezinog Instagrama i ta je fotografija 'popeglana', dok je druga onu koju su 'uhvatili' fotografi i Maja je nije mogla srediti prije objave. 

No Šuput nije jedina koja se našla na listi. I folk pjevačica Jelena Karleuša (42) voli urediti svoje fotografije prije objave na Instagramu. Njezini obožavatelji čak su pronašli aplikaciju koju koristi za uljepšavanje pa su na društvenim mrežama pokazali kako oni izgledaju kada svoje fotografije provuku kroz istu. 

display

foto: Reddit

A tu se našla i crnogorska starleta Soraja Vučelić (24). Na društvenim mrežama njezini su pratitelji već ranije pisali kako joj je vrat uvijek neobično dug, a starleta voli 'popraviti' i noge u Photoshopu. 

(24sata.hr)

Ne propustite