TANJA SAVIĆ IDE U AUSTRALIJU, OGLASILA SE PRED SUSRET SA DUŠANOM: "Čeka me..."

Show
TANJA SAVIĆ IDE U AUSTRALIJU, OGLASILA SE PRED SUSRET SA DUŠANOM: "Čeka me..."
.

Pjevačica Tanja Savić 19. februara će se pred licem pravde suočiti sa suprugom Dušanom Jovančevićem sa kojim vodi borbu sa sinove - Maksima i Đorđa. 

Za dvije sedmice ona počinje pravnu borbu za nasljednike, a kako kaže, vjeruje da će pravda pobijediti i da će joj sud u Australiji vratiti djecu.

- Još malo i završavamo ovo poglavlje. Sretna sam, nadam se najboljem. Vjerujem u Boga i u pravdu - ističe Tanja.

Pjevačica je već počela pripreme za put i sve je nestrpljivija da uživo vidi sinove.

- Svih ovih mjeseci joj je neko određivao kada i koliko može da čuje djecu, to ju je užasavalo, imala je utisak da sve dobija na kašičicu i kako drugi odrede. Mnogo ih je poželjela, ona je požrtvovana majka, danima govori kako jedva čeka samo da ih zagrli i poljubi. Što je dan suđenja bliži, to je ona nestrpljivija, brine se i za njihovu dobrobit. Raspitivala se da li je pravno moguće da već tog 19. februara provede vreme sa decom, da podnese zahtjev koji će joj to pravno omogućiti - otkriva izvor i dodaje:

2341559-tanja-dusan-ls

- Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom, za samo suđenje je spremna. Skupila je novac za put u Australiju, ipak ni te finansije u ovim trenucima nisu bile zanemarljiva stavka. Nema nastupa, korona traje, a karta za avion i sam boravak tamo nisu jeftini. Ipak, uspela je da se snađe sa porodicom, želja da sinove vrati u Srbiju, u njeno okrilje, jača je od svakog problema.

- Ta knjiga je zatvorena za mene. Ja imam svoju djecu koju moram da izvedem na pravi put, koju moram da vodim kod psihologa, da ih spasim od čovjeka koji im je zatrovao mozgove - ispričala je Tanja na IDJ televiziji i dodala:

- Velika borba me čeka, da moja deca ne budu sutra kao on, da ne maltretiraju sutra svoje žene i da ne zagorčavaju ljudima oko sebe živote.

Živana Savić je javno tvrdila da je Dušan išao na leijčenje, ali da se nije izlečio, te je istakla da ne zna kako deca mogu da budu kod njega.

- Dušan je odveo na mučki način djecu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htjela ništa da priča, da nam je rekla na vrijeme, sve bi bilo drugačije - rekla je Živana, i dodala:

- On je prvih godinu dana bio kod nas, on se mazao na hljeb. On je samo volio da cuga, a ja sam čula da se dro*irao, išao je na liječenje. Liječenje nije uspjelo. Kako djeca mogu kod njega da budu kad je on nar*oman i pijanica, ne znam. Napije se ne zna gdje je, a djeca mala, kako će. Kada su otišli, Tanja nije dva dana znala gdje su djeca, mislila je da su tu negdje u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici - zaključila je Tanjina majka.

(kurir.rs)

Ne propustite