ISKEŠIRALI 4.000 EURA, EVO GDJE SE NALAZE CECA I NJEN NOVI DEČKO BOGDAN: Tek da vidite ko je s njima!

Show
ISKEŠIRALI 4.000 EURA, EVO GDJE SE NALAZE CECA I NJEN NOVI DEČKO BOGDAN: Tek da vidite ko je s njima!
.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je sa dečkom Bogdanom Srejovićem i njegovom kćerkicom Iskrom (7) na Kopaonik. Pjevačica i menadžer sa sobom su poveli i djevojčicinu dadilju, kako bi na momenti mogli da se osame i uživaju na planini.

Smestili su se u porodičnom apartmanu najluksuznijeg hotela na Kopu, a za četiri dana boravka iskeširaće 4.000 eura!

- Odsjeli su u najvećem apartmanu u "Grandu". Ceca i Bogdan imaju zasebnu sobu, a djevojčica i dadilja smještene su odmah pored njih. Na Kopaoniku su trenutno i neki njihovi prijatelji, pa planiraju i sa njima da se vide - kaže izvor lista Informer i dodaje da je menadžer veoma vezan za svoju kćerku.

- Svaki slobodan trenutak provodi s njom, tako da je njegova ideja bila da Iskra krene s njima na Kop. Ceca je bez pogovora prihvatila.

ceca2

foto: Printscreen

Izvor objašnjava da se Ražnatovićeva sjajno slaže sa Bogdanovom kćerkicom:

- Ceca generalno voli djecu, a u Bogdana je toliko zaljubljena da malu Iskru već obožava. Stalno joj kupuje neke igračke i šali se sa njom. Govori joj da će biti velika zvezda zato što devojčica obožava da se fotografiše, stalno pozira i ponaša se kao da je foto-model. Izuzetno je iteligentna, pa Ceca sa njom razgovara kao da je odrasla osoba. Bogdanu je srce puno dok ih gleda kako se lijepo slažu. Najbitnije mu je da njegovo dete prihvati Cecu, a malecka za sada odlično reaguje na tatinu novu djevojku - tvrdi izvor.

Prema njegovim riječima, Cecin novi dečko toliko je odlijepio sa njom da već razmišlja o zajedničkom potomstvu. Bogdanova velika želja je da poslije kćerkice dobije i sina.

- Mnogo želi muško dijete i to znaju svi njegovi prijatelji. Svjestan je da je još rano da s Cecom otvara tu temu, ali bi želeo da mu baš ona podari muškog nasljednika.

(Srbija Danas)

Ne propustite