OVO JE UNUKA POKOJNOG LJUBIŠE SAMARDŽIĆA: Prelijepa je, a tek da vidite koliko liči na djeda (FOTO)

Show
OVO JE UNUKA POKOJNOG LJUBIŠE SAMARDŽIĆA: Prelijepa je, a tek da vidite koliko liči na djeda (FOTO)
.

Ljubiša Samardžić preminuo je 2017. godine nakon što je izgubio bitku sa opakom bolešću. Bio je ikona poslijeratne bivše države, kojeg su angažirali redatelji od Hrvatske do Kosova, a s Milenom Dravić i Batom Živojinovićem činio je najveći glumački trojac za kojima su se doslovno otimali najveći producenti i redatelji. O njemu se uglavnom sve zna, no malo tko zna da ima unuku Saru

Život glumačke legende Ljubiše Samardžića obilježila velika tragedija kad mu je sin Dragan preminuo u 34. godini od leukemije. Ipak, sreću i utjehu su mu godinama pružali unuci, a njegova Sara danas je prava mlada dama čije izražajno plave oči nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Inače, Sara je bila jako vezana za djeda. Bio joj je najveća i najvažnija životna figura. Odlazila je s njim na snimanja i upijala njegove savjete. Sudeći prema fotografijama, Ljubišina unuka zbog ljepote i modnog ukusa postaje sve opasnija konkurencija zvijezdama na Instagramu.

'Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvaćala što je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dejdom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj djed može sjediti s četiri žene, a da nijedna nije moja baka, što sam obožavala da me vodiš u ured i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu reći da si mi bio uzor, oslonac i uvijek podrška. Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende.

Pokazao si mi što znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore sretan i da si poslije toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini, ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovdje, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Djede, a sad adio', napisala je Sara na Instagramu nakon Ljubišine smrti.

Dok ga bolest nije u potpunosti slomila, svaki slobodan trenutak je provodio sa svojim unucima.

(tportal.hr)

Ne propustite