OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET, KUMA JOJ BILA LEPA BRENA: Razveli se nakon godinu dana! Svi ga dobro znate

Show
OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET, KUMA JOJ BILA LEPA BRENA: Razveli se nakon godinu dana! Svi ga dobro znate
.

Voditeljica najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, godinama unazad krije veliku tajnu. Iako se nedavno udala drugi put i dobila sina, Sanja Kužet je prije devet godina bila udata za člana obezbjeđenja vlasnika TV „Pink“, Željka Mitrovića, Zorana Pipera sa kojim je takođe dobila dječaka, kojem su dali ime Strahinja.

Kuma na prvom vjenčanju bila je folk zvijezda Lepa Brena.

Sanja je u tom periodu radila na „ružičastoj“ televiziji kao voditeljka prognoze.

- To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Poslije nekoliko mjeseci zabavljanja, njih dvoje su riješili da se vjenčaju – otkriva izvor blizak voditeljki.

Svadba je bila organizovana u nekadašnjem Interkontinentalu. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca. Sve je bilo sređeno kao u bajci.

Voditeljka je prije nekoliko godina u govorila o bivšem suprugu.

- Družili smo se dvije godine, a onda se i zaljubili, pa vjenčali, dobili dijete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi... Zoran i ja smo se poslije godinu dana braka lijepo, ljudski razišli. Možda će nekom to djelovati i smiješno, ali kod nas sve besprijekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog djeteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – rekla je tada voditeljka.

s3
Sanja se poslije prvog porođaja vratila na TV „Pink” kao novinar informativnog programa, nakon čega prelazi na „Grand“ televiziju gdje dobija posao voditeljke najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

s6

s7

s4

Ne propustite