PAZITE KOGA ŽENITE! Osobe rođene u OVA 3 ZNAKA ne mogu biti vjerne, NALAZE SE NA LISTI RAZVODA

Kiosk
PAZITE KOGA ŽENITE! Osobe rođene u OVA 3 ZNAKA ne mogu biti vjerne, NALAZE SE NA LISTI RAZVODA
Kada se izgovara sudbonosno "da" većina smatra da će brak trajati do kraja života! Ipak, astrologija kaže da neki horoskopski znakovi imaju veće šanse za razvod, kao i drugu šansu da stanu na "ludi kamen". 

Kada se izgovara sudbonosno "da" većina smatra da će brak trajati do kraja života! Ipak, astrologija kaže da neki horoskopski znakovi imaju veće šanse za razvod, kao i drugu šansu da stanu na "ludi kamen", piše Grandonline.

Jarac

Ovo je jedan od najzastupljenijih znakova zodijaka koji se suprotnom polu predstavlja u vrlo interesantnom svjetlu. Ali kada se oženi, vjeruje da će to biti veza do groba. Izuzetno je ozbiljan i zdravog razmišljanja. Zašto je onda Jarac na listi razvoda? Zbog toga što njegov supružnik ne može tolerisati njegovo dostojanstvo i nedostatak romantike.

Vodolija

Da li ste znali da je najveći usamljenik među znakovima zodijaka upravo Vodolija?! Voli svoju nezavisnost i oseća se najbolje u društu same sebe. Kad osjeti da je njena sloboda ugušena od strane  partnera, odmah će se povući iz veze. Put do uspješnog odnosa sa Vodolijom je jedan-  morate joj dati slobodu i dopustiti da nastavi svoje strasti. 

Strijelac

Ovaj znak je rođen da flertuje. Voli da obožava i bude obožavan. Iz tog razloga vjernost mu nije jača strana. Čak i nakon venčanja, skače sa cvijeta na cvijet i traži romantiku. Malo je ljudi sposobno da izdrži nekoga poput njega. Nakon razvoda, Strelac ne mari za rastanak, on već baca oko na nekog drugog.

Ne propustite