SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA se upravo javila sa NAJNOVIJIM VIJESTIMA: Želi obavijestiti sve da škola glume "Stvar srca" neće raditi do daljeg

Region
SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA se upravo javila sa NAJNOVIJIM VIJESTIMA:  Želi obavijestiti sve da škola glume "Stvar srca" neće raditi do daljeg
Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je u pritvoru povodom optužbi za se*sualno zlostavljanje, saopštila je da njegova škola glume "Stvar srca" neće raditi do daljeg.

Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je u pritvoru povodom optužbi za se*sualno zlostavljanje, saopštila je da njegova škola glume "Stvar srca" neće raditi do daljeg, piše Alo.rs.

Mašić je juče popodne okupila roditelje polaznika škole glume "Stvar srca" i nakon desetominutnog sastanka obavestila ih da škola do daljeg neće raditi, saznaje Tanjug među roditeljima polaznika škole.

Miku Aleksića su nedavno javno optužile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić za zlostavljanje, zajedno sa drugim djevojkama koje nisu želele da imenom i prezimenom istupaju u javnosti, dok im je veliki broj poznatih javno pružio podršku.

Aleksiću je određn pritvor do 30 dana, a Milena i Iva dale su iskaze u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u kom su detaljno opisale sve o zlostavljanju koje su, kako su ispričale, doživjele od Aleksića.

.

Ne propustite