Pun Mjesec u Lavu donosi posebnu sreću za ova 3 znaka Zodijaka: Samo je nebo granica

Zanimljivosti
Pun Mjesec u Lavu donosi posebnu sreću za ova 3 znaka Zodijaka: Samo je nebo granica
.

Prvi pun Mjesec u 2021. godini osvijetlit će nebo 28.01. i dogodit će se u vatrenom znaku Lava! Spoj punog Mjeseca i Lava donosi pojačano samopouzdanje, osvjetljavanje skrivenih talenata, kreativnost, maštu i strast.

Dopustite da vam se pozitivne promjene dogode i zablistajte u svom najboljem svjetlu.

U isto vrijeme događaju se i brojna planetarna kretanja u znaku Vodenjaka, u kojem je Sunce. Vrijeme je za pojačanu slobodu, snažnu energiju i šansu da privučemo i ostvarimo stvari u koje vjerujemo da nam mogu donijeti napredak.

Pun Mjesec u Lavu donosi posebnu sreću za ova 3 horoskopska znaka!
screenshot-24

Blizanci

Pred vama su dobre promjene u društvenom životu, jer pun Mjesec osvjetljava vaše polje komunikacije. Njegov utjecaj pozitivno će se odraziti i na poslovne projekte, jer vaš um postaje preplavljen kreativnim idejama.

Sada je pravi trenutak da se povežete s drugim ljudima, razmijenite mišljenja i steknete nova prijateljstva ili poslovne partnere.

Iskoriste ovaj period za čišćenje energije i razmišljanje o svojim planovima dok ne nastupi vladavina retrogradnog Merkura (od 30.01.).

Djevica

Ovaj lunarni ciklus utječe na vas kroz mentalnu stimulaciju i kreativnu inspiraciju. Pun Mjesec daje mogućnost da obnovite energiju i budete produktivniji i na profesionalnom i privatnom planu.

Imate snažan duh koji prepreke neće tako lako moći poremetiti.

Ne fokusirajte se samo na trenutne obaveze, već pomalo maštajte i obratite pažnju na poruke koje vam donose snovi.

Strijelac

Pun Mjesec utječe na vaš razvoj i predstavljanje, a najviše uzbuđenja donosi jedan preokret koji će potpuno promijeniti vaš životni ritam, ali u pozitivnom smislu.

Primjećujete detalje, a lunarna energija pomaže vam da sklopite dijelove i vidite širu sliku kada je riječ o životnim izazovima.

Magija se upravo događa i sada je za vas samo nebo granica!

Izvor:Atma

Ne propustite