Evo kako izgleda SUPRUGA direktora "Grand produkcije": Rodila mu dvoje djece, A STRUK KAO U MANEKENKE (FOTO)

Show
Evo kako izgleda SUPRUGA direktora "Grand produkcije": Rodila mu dvoje djece, A STRUK KAO U MANEKENKE (FOTO)
.

Aleksandar Milić Mili, direktor "Grand produkcije" i osnivač benda "Miligram", već skoro 16 godina uživa u skladnom braku sa Ninom Milić. Međutim, malo ko zna kako su se upoznali i na koji način ju je poznati kompozitor zaprosio. 

Mili i Nina upoznali su se 2004. godine zahvaljujući zajedničkom društvu. Ona je tada studirala u Italiji, a slučajni dolazak u njegov studio promijenio im je život.

- Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijatelji radio neku pjesmu. NIna je za to vrijeme bila u Italiji, gdje je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao "Gledaj, kako god, ali sljedeći put kad ona dođe obavezno mi javi" - ispričao je svojevremeno Mili i otkrio da je tada Nina bila u vezi. 

bebc3e01e85c3feea40aea780100e9c9e5a30caa

- Ja sam joj rekao "Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja" (smeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako - dodao je Mili. 

Budući da je Nina tada studirala u Italiji, nisu imali priliku da se često viđaju. Prvi zajednički izlazak desio im se u Monaku, gdje je Mili boravio tokom ljeta, a kako je istakao, nikad ga neće zaboraviti jer se od uzbuđenja napio. 

-  Ona je došla u Monako da vidi kako sve to izgleda. Izašli smo, a ja sam se toliko napio da sam puzao prema auto putu i zaspao u kadi (smijeh).Toliko sam bio radosan, da nisam mogao da se kontrolišem to prvo veče. Ujutru kad sam se probudio u kadi rekao sam sebi "Brate moj, prvi izlazak, pa ona će da me šutne. Idiote, zar je moguće?" - sa osmehom se prisjetio. Ipak, Monako im je ostao u lepom sećanju, pa je nakon šest mjeseci tu i pala prosidba. 

Mada nije pretjerano romantičan, za veridbu se baš potrudio i osmislio je da do najsitnijih detalja. 

- Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu "Gril", ja sam obukao sve što sam kupio, odelo, kravatu, a ona je poludela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mjesec dana prije toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve  za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj šio haljinu po njenoj meri, a da nije znala- rekao je Mili, pa je ispričao kako je protekla veridba. 

- Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo neverovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na kolena i zaprosio. Sjećam se da je briznula u plač, a cijrli restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor - s osmijehom se prisjetio čuveni kompozitor i dodao da se svadba desila u Beogradu i to godinu dana nakon vjeridbe. 

Danas ovaj par uživa u skladnom braku u kom su dobili sina Markusa i kćerku Miu.

Novi.ba/Grandonline

Ne propustite