"NE MOGU VIŠE DA KRIJEM, CECA MI JE JEDNE NOĆI POSLALA PORUKU": Objavljen veliki skandal, evo šta je napisala sinu MARINE TUCAKOVIĆ

Region
"NE MOGU VIŠE DA KRIJEM, CECA MI JE JEDNE NOĆI POSLALA PORUKU": Objavljen veliki skandal, evo šta je napisala sinu MARINE TUCAKOVIĆ
Nakon što je pričao da je Željku Ražnatoviču Arakanu "rekao da je pe*er i ratni zločinac", Milana Laća Radulović, sin Marine Tucaković, iznio je niz uvreda na račun Svetlane Cece Ražnatović.

Nakon što je pričao da je Željku Ražnatoviču Arkanu "rekao da je pe*er i ratni zločinac", Milana Laća Radulović, sin Marine Tucaković, iznio je niz uvreda na račun Svetlane Cece Ražnatović.

On je na svom Tviteru ponovo "raspalio" po Ceci, a kako je u objavama naveo u rasparavu je sa njom ušao zbog novca.

"Da se razumijemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Prije toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcjenjen i uvrijeđen na nivou: 'Skupo mi ko majka', usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda", napisao je tekstopisac Laća.

ceca1

Ubrzo je uslijedio još jedan tvit u kojem je istakao da Ceci tekstove ne piše Marina, već to radi on.

"Ah! Skupo će koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio cijeli album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše. Koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu", naveo je.
 

(mondo.rs)

Ne propustite