"NISAM REAGOVALA NA SIMPTOME RAKA" Marina Tucaković sve je upozorila: EVO KOJI SIMPTOM JE PRVI OSJETILA

Praktična žena
"NISAM REAGOVALA NA SIMPTOME RAKA" Marina Tucaković sve je upozorila: EVO KOJI SIMPTOM JE PRVI OSJETILA
.

Legendarna Marina Tucaković nekoliko godina vodi bitku sa opakom bolešću, ali kako i sama kaže ne predaje se i vjeruje da će sve biti kako treba.

Ona je 2019. godine otvoreno progovorila o svojoj bolesti, opakom raku.

Opaki kancer dijagnostikovan јој je u februaru 2018. godine i odmah je zbog veličine i ozbiljnosti uklonjen. 

marina-tucakovic-foto-ivan-vucicevic-2-660x825-630x380

Marina je tada rekla  da je i prije potvrde ljekara znala da se razboljela i da ima rak dojke.

“Primijetila sam promjene na dojci i osjećala sam se jako loše, čak sam počela i da mršavim, a to su bili već simptomi odmakle bolesti. Otišla sam kod ljekara, uradila osnovne analize i odmah mi je potvrđena dijagnoza. Pored toga tada mi je otkriven i dijabetes, za koji nisam ni znala da ga imam. Sve to је dodatno zakomplikovalo moje i onako teško stanje”, rekla je Marina i otkrila detalje svoje borbe sa karcinomom.

“Nisam bila iznenađena kada su mi rekli da imam rak i pomirila sam se sa tim saznanjem. Nisam burno reagovala reagovala niti pravila dramu, jer sam navikla da sebe uvijek stavljam na posljednje mjesto. A i u životu mi se toliko ružnih i teških stvari izdešavalo da sam navikla da reagujem па loše vesti. Jednostavno, rekla sam sebi da moram da se pomirim sa istinom i da počnem dа se borim. Odlučila sam da slijedim sve preporuke ljekara i moj ključni savjet svakome ko oboli jeste da upravo to radi. Ljekare morate slušati”, ispričala je Tucakovićeva 2019. godine i dodala:

“Moje zdravstveno stanje nije idealno, all je sto puta bolje nego na početku. Zato savjetujem svim ženama da ne idu mojim putem, već da čim primjete neku promjenu odu kod ljekara, jer je vrijeme lijek. Bolest nije naivna, rak je kao neka epidemija koja napada sve više mladih. Ako sam preživjela smrt svog sina, preživjeću i bolest.
 

Ne propustite