MILENA SNIMA SERIJU O MIKINOJ ŠKOLI STRAVE: Glumica se odlučila na ovaj korak, SVI SU U ŠOKU

Aktuelno
MILENA SNIMA SERIJU O MIKINOJ ŠKOLI STRAVE: Glumica se odlučila na ovaj  korak, SVI SU U ŠOKU
.

Glumica Milena Radulović (25), koja je podnIJela krivičnu prijavu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (69) za sil.ovanje i se.sualno uznemiravanje, odlučila je da o svom bolnom iskustvu snimi seriju, pišu mediji.

Mlada glumica je napisala scenario o svemu što je proživjela u Aleksićevoj školi „Stvar srca“, a taj komad će se najvjerovatnije zvati „Učitelj“.

-Milena Radulović odlučila je da otkrije sve što je doživjela od Aleksića. Sela je i napisala scenario i uskoro bi trebalo da krene snimanje serije. Radni naslov serije je „Učitelj“ i, po svemu sudeći, tako će se i zvati. Biće tu sve detaljno ispričano, otkriće se vjerovatno i neki novi detalji. Radulovićeva se za takav korak odlučila kako bi, pored ostalog, ohrabrila sve djevojke koje trpe se.sualno nasilje da to i prijave. Da nijedna više ne doživi ono što je ona preživjela - otkriva izvor.

screenshot-24

Inače, Milena Radulović je prijavila policiji da je od svoje jedanaeste godine pohađala školu glume „Stvar srca“ u Beogradu, vlasnika Miroslava Aleksića. Kako je navodno ispričala, u oktobru 2012, kada je bila maljoletna, dok je pohađala grupni čas, Aleksić ju je poljubio bez njenog pristanka.

-Kako je dalje rekla, do maja iduće godine na časovima je, koristeći kao opravdanje da je to iz pedagoških razloga i da se tako izaziva iskrena reakcija za buduću glumicu, Milenu dodirivao. Takođe, kako je ispričala, u maju, dok je imala individualni čas, Mika ju je naterao da imaju odnos protiv njene volje, što je ponovio početkom juna - kaže izvor iz istrage i dodaje da je mlada glumica u junu 2013. napustila školu glume i upisala FDU.

-Jedna maloletna Aleksićeva učenica je navodno ispričala istražiteljima da od svoje 15 godine pohađa časove glume i da je u prostorijama škole, za vrijeme grupnog časa, Mika pozvao da dođe u njegovu kancelariju, gdje su bili sami, a gdje je komentarisao njen izgled, a zatim je dodirivao. Kako je rekla, to je prvo činio preko odjeće, a potom ju je natjerao da se skine - kaže sagovornik upoznat sa slučajem i dodaje da je posjlednja žrtva sek.ualno zlostavljana krajem prošle godine.

Pošto su djevojke prijavile slučaj policiji, prije devet dana je uhapšen Miroslav Aleksić. Njemu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, na kom je negirao krivicu, određen pritvor do 30 dana, te je prebačen u pritvor Centralnog zatvora.

Mlada glumica, koja je smogla snage i da javno govori o sek.alnom zlostavljanju od strane svog učitelja, pozvala je i sve druge djevojke i žene da se jave nadležnim institucijama i prijave napasnike. 

-Žene moraju da znaju da ne smeju da trpe! Važno je da žrtve znaju da mogu nekoga anonimno da prijave i da ta prijava ne zastareva. Neka se javi bilo koja žrtva Mike Aleksića u 35 godina, koliko ovo radi. Bilo koja žrtva - rekla je Milena Radulović u ispovijesti za Nedeljnik. Ona je za Nedeljnik rekla i da „ovo nije samo njena priča i da je vreme da govorimo o toj traumi“. - Mene i te hrabre devojke je povezala ta teška trauma da progovorimo o jednom od najvećih problema našeg društva - se.sualnom uznemiravanju, zlo.stavljanju i na,silju nad ženama. Želim da poručim svim ženama da nisu same - istakla je.

izvor:Pink
 

Ne propustite