KLUPKO SE ODMOTAVA, DVIJE PJEVAČICE NA SUĐENJU ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Zoran je nakon ubistva Jelene kontaktirao njih

Aktuelno
KLUPKO SE ODMOTAVA, DVIJE PJEVAČICE NA SUĐENJU ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Zoran je nakon ubistva Jelene kontaktirao njih
,

Prošle su skoro četiri godine od ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, a još uvijek nije razrješeno ko je zapravo i zbog čega počinio zločin o kom se pričalo i pisalo naveliko.

Suđenje je i dalje u toku, a kao svhedoci pozvane su dvije koleginice pokojne pjevačice - Sandra Afrika i Indira Aradinović Indi.

jelana-marjanovic-foto-privatna-arhiva-4-1000x0

- Pravo da vam kažem, zatečena sam što se moje ime spominje u tom procesu. Ja od tragedije jesam imala kontakt sa Zoranom (prim.aut. Marjanovićem, Jeleninim suprugom), ali stvarno ne vidim svoju ulogu u tom procesu. Nije mi jasno kakve veze imam ja sa cijelim tim slučajem - istakla je zgranuto Indi za Star.

- Mi smo imali poslovnu saradnju i to je sve. Zovu me ljudi sa svih strana i samo mi podižu tenziju zbog spominjanja mog imena u okviru suđenja za ubistvo. Nisam još kontaktirala svog advokata da vidim kako to sada ide i šta ja treba da radim. Vjerujte mi, još sam u šoku - dodala je Aradinovićeva, dok je Sandra za isti list poručila:

- Šokirana sam, blago rečeno. Ja se posljednjih osam godina ne družim i ne viđam sa Zokijem. Tačno je da sam imala kontakt sa Zoranom poslije ubistva, ali ne vidim kakve veze imam ja sa ovim procesom.

Izvor:Puls
 

Ne propustite