ANA NIKOLIĆ UPISALA MEDICINU, IMA 43 GODINE I KRENULA JE NA FAKULTET: Evo koju srednju školu je završila, OGLASILA SE

Show
ANA NIKOLIĆ UPISALA MEDICINU, IMA 43 GODINE I KRENULA JE NA FAKULTET: Evo koju srednju školu je završila, OGLASILA SE
.

Pjevačica Ana Nikolić otkrila je da sprema prijemni za Medicinski fakultet u Beogradu, i da joj je mama njenog bivšeg supruga, Stefana Đurića Raste, pomogla pri odabiru profesora koji će je spremati za prijemni. 

Ana je djetinjstvo provela u Paraćinu gdje je završila jezičku gimnazij, te kasnije Višu politehničku školu, smjer dizajn.

2441757-screenshot-78-ff

- Htjela sam da budem doktorka od uvijek. Bivša svekrva mi je poslala sve ko su profesori hemije, biologije. Spremam se da upišem medicinu. Ne na privatnom fakultetu, nego na Fakultetu medicinskih nauka u Beogradu. Smijala sam se sa bivšom svekrvom, ona mi je slala šta je potrebno za upis. Rekla sam joj "Slađana, 6 godina ću dati za tri godine". Mi smo u dobrim odnosima, što ne bi bile - rekla je Ana i dodala:

- Ja sam sa svima u dobrim odnosima, rijetko sam u konfliktima, što bih bila sa bakom svoje kćerke. Može da bude šest puta baka, ako nije prema meni okej, ona je korektna i normalna, sarađujemo lijepo. Imamo zajednički interes, obzirom da znamo ko su Tarini mama i tata, Tara je tasmanijski đavo, treba je ukrotiti. Liči i na mene i na tatu, ako je sad ne zaustavimo, neće nam ni puk vojske pomoći.

Ana je kratko prokomentarisala i naslove vezane za Stefana Đurića Rastu. 

- Pogađaju mi svi naslovi za Tarinog tatu. Ja nisam imala oca. Osjetljiva sam na te teme, pišem postove i kačim. Advokati neka kažu šta imaju, ja sam uvijek uz njega i javnost  - rekla je Ana u Premijera - Vikend specijalu. 

Izvor:Kurir

Ne propustite