Eva Ras u vezi s dečkom MLAĐIM 50 GODINA, a niko ne zna da je prije nje bio s ovom crnkom: Vjenčali se u rijalitiju, evo ko je ona (FOTO)

Show
Eva Ras u vezi s dečkom MLAĐIM 50 GODINA, a niko ne zna da je prije nje bio s ovom crnkom: Vjenčali se u rijalitiju, evo ko je ona (FOTO)
.

Eva Ras (80) pred kamerama "Exkluziva" odlučila je da pokaže svog navodno novog dečka Vuka Đuričića, bivšeg rijaliti učesnika.

Glumica je priznala da joj se Vuk dopada, ali da još uvek nije sigurna da li je veza sa njim idealna, jer je velika razlika u godinama.

- Još uvijek se kolebam, jer je on suviše mlad. Kad ja budem imala 100 godina, on će imati 50. Mlad je, sladak i visok, sviđa mi se, ali ne mogu - izjavila je Eva, a onda se nadovezao i Đuričić.

410644-screenshot-27-f

Foto:Printscreen

- Imam ključ od Evinog srca. Mi se stvarno volimo, ali čekam da mi ostavi svoju penziju. To je moja mala smokvica. Planiramo da odemo na more u maju - izjavio je Vuk.

Još uvijek nije poznato da li su njih dvoje zaista zajedno ili je ovo bila samo šala.

Vuk se vjenčao u šestoj seoni "Parova" a poslije toga se oglasila njegova rijaliti supruga:

- Ja još nisam uložila ništa veliko u sebe, samo male sitnice, ali sačekaću za krupnije stvari, posjećujem salone i uljepšavam se - rekla je ona i progovorila o odnosu sa Vukom Đurićem, sa kojim je imala vezu u rijalitiju.

- Moram konačno da stavim tačku na priču sa Vukom, nismo zajedno. Kada sam izašla iz rijalitija ja sam tek shvatila da to nije za mene i koliko ja volim sebe. Moj tata ga nije upoznao lično kao ni ja njegovu mamu. Ja sam bila sigurna da je Vuk taj kada sam bila u vili, ali kada sam izašla shvatila sam da to nije to. Vuk me je zvao juče i pitao imam li drugog - izjavila je Aleksandra i dodala:

aleksandra-vasiljevic-vuk-djuricic-foto-srbijadanas-2-0

- Ja sam Vuka blokirala na telefonu, jer je on mene uporno zvao. Ne podnosi što je naleteo na stenu kao što sam ja. Nazove me i insistira da se vidi da bi se pomirili, iako mu kažem da ne ide. Onda on kaže idem da spavam, jer ne može da prihvati.

 

Ne propustite