NENAD ČANAK SMRŠAO 33 KILOGRAMA: Političar se prepolovio, upotrijebio STARU SRPSKU TAKTIKU

Kiosk
NENAD ČANAK SMRŠAO 33 KILOGRAMA: Političar se prepolovio, upotrijebio STARU SRPSKU TAKTIKU
.

Lider Lige socialdemokrata Vojvodine Nenad Čanak, gostovao je jutros na TV Pink i tom prilikom saopštio da je smršao 33 kilograma, a da planira da skine ukupno 60. 

On je kao razlog za mršavljenje naveo u najmanju ruku apsurdan razlog, kaže da mu "debljina" smeta tokom debata i da tako želi da oslabi argumentaciju protivnika. 

"Primijetio sam u nekom trenutku, kad dođem u neki verbalni konflikt u duelima je glavni argument da sam debeo. I sad sve ostalo nije argument. Dobro, ja mogu da smršam i odlučio sam to na djelu da pokažem. Primijenio sam jednu staru srpsku tehniku - uzmeš i ne jedeš. Smršao sam 33, a planiram 60", rekao je Čanak.

On je istakao da je potrebna nevjerovatna volja kako bi se upustili u avanturu mršavljenja, a ukoliko čvrsto rešite da krenete tim putem, nema više mjesta za izgovore.

Pogledajte Čanka u "šlank" izdanju: 

canak

Foto:Printscreen

Čanak se u programu uživo dotakao i slučaja prijavljivanja bivših učenica škole glume koje optužuju svog učitelja Miku Aleksića za sek*ualno i drugo zlostavljanje.

"Moju jednu rođaku su tako napali u jednom klubu. Meni je to strašno. Takve stvari su nedopustive i ne bi trebale da se dešavaju, i takvi da se surovo kazne", rekao je Čanak.

(MONDO)

Ne propustite