ZLATA PETROVIĆ ČULA DA JE CECA U VEZI SA 9 GODINA MLAĐIM BOGDANOM: Evo šta je javno poručila CECI, OVO JOJ OTKRILA ZA BOGDANA

Show
ZLATA PETROVIĆ ČULA DA JE CECA U VEZI SA 9 GODINA MLAĐIM BOGDANOM: Evo šta je javno poručila CECI, OVO JOJ OTKRILA ZA BOGDANA
.

Otkad se saznalo da je folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, par je postao glavna tema domaćih medija, a sada je o ovome progovorila i njena koleginica Zlata Petrović.

Zlati Petrović, koja ima slično iskustvo sa mlađim muškarcima, razlika godinama uopšte ne predstavlja problem.

- Oduševljena sam. Njoj je uvijek bilo najteže. Jadna žena, nigdje ne može da mrdne a da je ne prate i ne slikaju. Pa kako da nađe dečka?! Nije ni smjela da ima nekoga, jer čim izađe iz kuće, neko je slika. Kada sam vidjela snimak sa dečkom bila sam baš sretna zbog nje - ispričala je Zlata i dodala:

2389409-zlata-ff

Foto:Printscreen

- Ljubav uvijek treba da bude na prvom mjestu. Ma koliko trajala, makar i jedan dan. A ti što je osuđuju što je našla devet godina mlađeg neka prvo osude sebe. Pa i ja sam bila udata za Peju  koji je bio mlađi od mene pa šta, još je u ono vrijeme to bilo strašno - dodala je Petrovićeva.

- Pa šta treba Ceca da nađe nekog dedu. Ona je bre lijepa žena i zrači svojom energijom, naravno da joj treba mlađi dečko. Šta će da radi sa nekim dedom? Podržavam je 100 posto!

Novi.ba/Informer.rs

Ne propustite