POSJETILI SU KUĆU GDJE JE ŽIVJELA MINA KOSTIĆ, bila je siromašna: USVOJILA JE TETKA POZNATOG PJEVAČA

Show
POSJETILI SU KUĆU GDJE JE ŽIVJELA MINA KOSTIĆ, bila je siromašna: USVOJILA JE TETKA POZNATOG PJEVAČA
.

Kostićeva nedavno bila u rodnoj kući, kod biološke majke, koja ju je, kada je imala samo pet godina, zbog bijede dala pokojnoj Dudi na čuvanje.

Minira Jašari, poznatija kao Mina Kostić, do prije desetak godina bila je veoma popularna, sve dok nije odlučila da se povuče iz javnosti i posveti kćerki Anastasiji, koju je 2009. godine dobila u braku sa kolegom Igorom X Kostićem. Dok je bila u žiži, o pjevačici smo mogli da čitamo razne zanimljive priče, a i ona sama je otvoreno pričala o svom turbulentnom životu.

Još na početku svoje karijere Mina je otkrila da je kao petogodišnja djevojčica usvojena i da ju je odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje, koji su romskog porijekla. Mina je rođena u mnogočlanoj porodici, sa desetoro djece, i tih sedamdesetih godina živjeli su veoma teško u kućici u prigradskom naselju Ledine, dok je ona pored pokojne Dude živjela kao princeza. Ekipa Starsa uputila se u pjevačicinu rodnu kuću i u uličici u zabačenom dijelu Ledina. Lako su pronašli Kostićkin nekadašnji dom jer sve komšije znaju da je ona tu kratko živjela. Iz kuće koja je u fazi renoviranja izašla je žena koja neodoljivo podsjeća na Minu. Bila je to njena sestra, koja nas je ljubazno dočekala.

1851507-mina-sonja-spasic-3-ff

Foto:Sonja Spasić

- Jeste, ovde je Minina kuća. Malo ste me iznenadili, nisam očekivala novinare. O Mini mogu sve pozitivno i lijepo da kažem, ja sam njena sestra. Posjećuje nas često, baš je bila prošlog mjeseca, čujemo se, sve je u najboljem redu, zaista. Naša majka Zoja nije trenutno ovdje, morala je da otputuje jer renoviramo kuću - priča rođena sestra poznate pjevačice, kada se iza ugla pojavio čovjek srednjih godina i počeo da viče.

1851509-luka-sarac-24572781-ff

Foto:Luka Šarac

Predstavio se kao Minin brat i poručio da se sklonimo.

- Nema ništa od priče, gubite se odavde. Ništa je ne ispitujte, ja ne dozvoljavam! Čujete li šta vam kažem ili treba da reagujem?! Ne smijete ništa ovdje da slikate, ni kuću, ni ulicu, ni mene, ništa - rekao je neljubazan i bijesan dečko, a potom se obratio Mininoj sestri.

- Ko ti je rekao da govoriš, koga si pitala?! Dolazi ovamo, čuješ šta ti kažem? Kako smiješ da pričaš s njima? - vikao je, a potom uhvatio djevojku za ruku i počeo da je maltretira.

Na sreću, veći incident je izbjegnut jer su majstori koji su radili na renoviranju kuće uspjeli da smire pomahnitalog brata Kostićeve,a novinari su odlučili da što prije završe neprijatnu posjetu.

(KUrir.rs)

Ne propustite