OGLASIO SE BRAT VOZAČA KOJI SE BMW-om ZABIO U NAPLATNU KUĆICU: "Radimo dan-noć na građevini"

Region
OGLASIO SE BRAT VOZAČA KOJI SE BMW-om ZABIO U NAPLATNU KUĆICU: "Radimo dan-noć na građevini"
.

Ni sam ne znam u kakvom je stanju, ali je navodno dobro. Idem prema bolnici, rekao nam je brat vozača koji se zabio u naplatnu postaju i usmrtio djelatnika HAC-a. Dodao je kako nije imao simptoma korone...

Brat je živ. Ni sam ne znam u kakvom je stanju, ali je navodno dobro. Idem prema bolnici. Mogu samo pretpostaviti da je vjerojatno zaspao za volanom. Radimo na građevini, dan i noć, i slabo spavamo - rekao je brat vozača BMW-a za "24sata.hr".

Kako neslužbeno doznajemo, vozač je pozitivan na korona virus. Brat navodi kako mu je on izgledao zdravo te da nije imao simptoma korone.

Podsjetimo, kod naplatnih kućica Mraclin, vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom i udario u objekt HAC-a oko 5:30 ujutro. Probio je dva zida te se zaustavio kod trećeg. Usmrtio je djelatnika HAC-a (53). Vozač je teško ozlijeđen te je prebačen u KB Dubrava.

- Zaprimili smo mlađu mušku osobu u dobi od 20 godina koja je prebačena u KB Dubrava nakon što je u KBC Zagreb utvrđeno da je covid pozitivan. Izvan je životne opasnosti, ali ima teške ozljede, kontuzije mozga i hematom. Zasad smo ga odlučili pratiti, i u tom dijelu nema potrebe za kirurškim zahvatom. Od drugih ozljeda, ima kontuziju obaju plućnih krila i lomove na objema nogama te će tijekom dana biti podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se ti lomovi sanirali, rekao je dr. Mislav Rakić iz KB Dubrava za Jutarnji List.

(24sata.hr)

Ne propustite