PITAO SAM MIKU DA LI JE ZLOSTAVLJAO NEKU OD TIH DJEVOJAKA: Advokat otkrio detalje razgovora sa Aleksićem, evo šta mu je PRIZNAO!

Aktuelno
PITAO SAM MIKU DA LI JE ZLOSTAVLJAO NEKU OD TIH DJEVOJAKA: Advokat otkrio detalje razgovora sa Aleksićem, evo šta mu je PRIZNAO!
Profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice

Proteklih nekoliko dana, javnost u Srbiji uznemirena je i šokirana zbog slučaja navodnog serijskog si*ovanja u školi glume "Stvar srca".

Profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za si*ovanje i se*sualno napastvovanje, a svoje iskaze su do sada u tužilaštvu dale Milena Radulovića, Iva Ilinčić kao i treća djevojka koja je željela da ostane anonimna.

mika-aleksic-2

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom.

"Na pitanje da li je neku od tih djevojka koje ga optužuju sil*vao, on tvrdi: 'Ma kakvi, ma kakvi'", rekao je advokat, pa dodao:

"Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svhestan da je primhenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne za neku ulogu.

Međutim, tvrdi da nikoga nije si*ovao. Ogromna je hajka na njega, ali on želi da se brani i odbrani", istakao je Jakovljević za "Novosti".

 

(Novosti)

Ne propustite