Otkriveno zbog čega se Milena Radulović smije na fotografiji s Mikom Aleksićem!

Aktuelno
Otkriveno zbog čega se Milena Radulović smije na fotografiji s Mikom Aleksićem!
.

Kako prenose mediji, Mikini ljudi juče dostavili su fotografiju na kojoj se vidi glumica Milena Radulović kako nasmijana stoji do Aleksića.

Advokat Zoran Jakovljević, branilac reditelja Miroslava Mike Aleksića (68), osumnjičenog za se*sualna zlostavljanja glumice Milene Radulović (26), Ive Ilinčić (26) i još četiri djevojke, tražio je izuzeće tužioca koji vodi istragu, ali je taj njegov zahtjev odbijen.

To je bio drugi potez Aleksićeve odbrane. Prethodno je njegov branilac rekao da će „ako bude morao” javnosti dostaviti materijale na kojima se jedna od oštećenih vidi nasmijana i sretna nakon navodnog zlostavljanja. To se i dogodilo. Iako je strogo zabranjeno iznošenje bilo kakvih informacija iz istrage, na jednom sajtu juče se pojavila fotografija na kojoj se vidi Milena Radulović kako nasmijana stoji do Aleksića.

Snimak je navodno nastao u junu 2013. godine, a ovjekovečen je završetak kursa u Aleksićevoj školi glume. Pored njih dvoje, i još nekoliko polaznika škole, na fotografiji su još Aleksićeva supruga Biljana Mašić i glumac Ivan Zarić.

Prema riječima psihologa koji nije želio da mu se ime pominje u medijima, smijeh je zapravo maska za bol.

Emocije se, pa tako i bol, mogu izražavati kroz smeh. Žrtve usljed velike količine straha mogu smijeh aktivirati kao odbrambeni mehanizam. To važi za ljude koji su doživjeli veliku traumu. Smijeh ima moć da potisne, jači je od mnogih negativnih emocija, pa samim tim žrtve njime potiskuju negativno iskustvo - kaže sagovornik Objektiva.

Prema nezvaničnim informacijama medija, Jakovljević je izuzeće tražio smatrajući da je zamjenica tužioca pristrasna, jer je u sva tri dana saslušanja onemogućavala oštećenima da odgovaraju na deo pitanja odbrane. Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo jesu „zašto su poslije zl,ostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića” i „da li su prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo”.

(Pink.rs/Objektiv.rs)

Ne propustite