Oglasio se advokat o zajedničkoj fotografiji Milene Radulović i Mike Aleksića koja je danas procurila u medije

Aktuelno
Oglasio se advokat o zajedničkoj fotografiji Milene Radulović i Mike Aleksića koja je danas procurila u medije
.

Advokat Jugoslav Tintor, koji zastupa učenice škole glume koje su Miroslava Miku Aleksića prijavile za zlostavljanje kaže za Kurir da fotografija ne dovodi u pitanje sadržinu iskaza Milene Radulović, ali da ne može detaljno da govori o tome jer bi time otkrio djelove njenog svjedočenja u tužilaštvu, a koje nosi oznaku tajnosti.

Podsjetimo, na fotografiji koja je danas objavljena u medijima a koja je, prema tvrdnjama Aleksićevog branioca, nastala poslije datuma za koji je glumica Milena Radulović navela da je si*ovana u prostorijama škole glume, vide se ona, osumnjičeni, njegova supruga kao i ostatak grupe.

- Ta fotografija ni na koji način ne kompromituje vjerodostojnost iskaza Milene Radulović, na protiv, u njenom kazivanju su objašnjene sve okolnosti njenog nastanka, odnosno svjedočila je  o događaju prilikom kog je ona nastala - kaže Tintor za Kurir.

FOTOGRAFIJU POGLEDAJTE OVDJE.

On navodi i da je objavljivanje fotografije kao i zahtjev za izuzeće koji je odbrana podnijela tokom današnjeg svjedočenja jedne od oštećenih pokušaj zloupotrebe i manipulacije od strane odbrane okrivljenog.

Naime, saslušanje treće žrtve danas je bilo prekinuto pošto je Aleksićev branilac, advokaz Zoran Jakovljević zbog sumnje u pristrasnost zatražio da iz predmeta bude izuzet zamjenik Višeg tužioca u Beogradu koji vodi taj predmet. Međutim, pošto je Viši tužilac odbio zahtjev, saslušanje je nastavljeno i poslije više od pet sati, dovršeno.

- Saslušanje djevojke koja nije spremna da nosi medijski pritisak dovršeno je u konitinuitetu, u jednom danu, čime je sprječena sekundarna viktimizacija žrtve - potvrdio je Jugoslav Tintor za Kurir.

(Kurir.rs)

Ne propustite