ŠOK, BOGDAN CECU ODVEO U KRAGUJEVAC - A SAD SE OGLASIO NJEGOV OTAC: Evo šta je otkrio o njima, "CECA I BOGDAN SU..."

Show
ŠOK, BOGDAN CECU ODVEO U KRAGUJEVAC - A SAD SE OGLASIO NJEGOV OTAC: Evo šta je otkrio o njima, "CECA I BOGDAN SU..."
.

Ceca Ražnatović upoznala je porodicu svog dečka Bogdana za njihovu krsnu slavu Sveti Jovan.

Pjevačica je otišla u Kragujevac, gdje je srdačno dočekana, a kako je protekao prvi susret, za Kurir priča otac Ražnatovićkinog dečka Miloš Srejović:

- Ceca je ostavila odličan utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan - otkrio nam je stariji Srejović. Cecin dolazak na Bogdanovu slavu dogodio se u najužem krugu porodice, koja je poštovala sve savjete epidemiologa usljed pandemije koronavirusa. To je bio i glavni razlog što je samo nekoliko ljudi znalo da će Ceca otputovati za Kragujevac, te su ovog puta izostali pozivi ostalih članova porodice, prijatelja i poznanika da pitaju Miloša kakva je pjevačica uživo ili da dođu i lično upoznaju pjevačicu.

2431545-collage-ff

foto: Printscreen

- Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija - istakao je Miloš za naš list. Podsetimo, Bogdanov otac se, kada se u javnosti saznalo za vezu Ražnatovićke i njegovog sina, upravo za Kurir prvi put oglasio i prokomentarisao njihov odnos. Tom prilikom je priznao i da je iz medija saznao za novu ljubav svog sina.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoljetni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primijetim, sretni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje miješao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako sretnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - rekao nam je tada nekadašnji atletski šampion. Ceca i devet godina mlađi Bogdan su u vezi dva mjeseca i skoro da se i ne razdvajaju, pa su dva dana pre Kragujevca bili u jednom etno-selu nadomak Zrenjanina.

(Kurir.rs)

Ne propustite