TRAGEDIJA U BIH: Poginuo otac četvero djece u jezivoj saobraćajnoj nesreći

Crna hronika
TRAGEDIJA U BIH: Poginuo otac četvero djece u jezivoj saobraćajnoj nesreći
Riječ je o ocu četvero djece, od čega su dvoje maloljetna.

Stevo Aničić (46) poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Potočani, nadomak Prnjavora, na magistralnom putu Prnjavor – Klašnice.

Riječ je o ocu četvero djece, od čega su dvoje maloljetna.

"Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor, sinoć su izvršili uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode (sletanje sa kolovoza) koja se dogodila u 21.20 sati na magistralnom putu Prnjavor – Klašnice, u kojoj je učestvovalo lice inicijala S.A. sa putničkim automobilom marke Citroen, koje je u ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno stradalo", saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Svoju Kopjenicu i sve nas zauvjek je napustio Stevo(Čedo)Aničić.Vječan spomen našem Stevi a porodici Aničić iskreno saučešće.AMIN

Objavljuje Kopjenica i KopjencaniPetak, 22. siječnja 2021.

Za sada je nepoznat uzrok slijetanja i pogibije Aničića, nadomak njegove porodične kuće u Potočanima, piše Radio Sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Iza poginulog su ostali dva sina i dvije kćerke, supruga, roditelji, sestra, brat i druga rodbina i prijatelji, što se može vidjeti na smrtovnici koja se širi društvenim mrežama.

Na Facebooku su se od Steve Aničića oprostili su se na stranici Kopjenica i Kopjencani.

"Svoju Kopjenicu i sve nas zauvijek je napustio Stevo (Čedo) Aničić. Vječan spomen našem Stevi a porodici Aničić iskreno saučešće. AMIN", posljednji je oproštaj prijatelja Steve Aničića.
 
 

Ne propustite