ŠOK JUTROS U PROGRAMU: Evo šta je poznata glumica rekla o MIKI ALEKSIĆU, Jovana Joksimović nije mogla da vjeruje da je glumica ovo izgovorila!

Objavljeno:22.01.2021 - 12:15
A A A Times Arial

Gošća Jovane Joksimović u emisiji Uranak bila je glumica Milena Pavlović Čučilović, koja je tom prilokom pozvana da govori o slučaju koji je trenutno zaokupio pažnju javnosti, a riječ je o slučaju Milene Radulović, koja je optužila svog bivšeg profesora Miroslav Mika Aleksića za se*sualno zlostavljanje.

Glumica je na samom početku izlaganja rekla da je bila u Mikinoj školi, ali da je u tom periodu bila veoma nježna i nesigurna i da joj njegov strogi način nije odgovarao, zbog čega je često napuštala školu i ponovo se vraćala, ali da on nije imao problem sa time da je primi nazad.

Nakon ovoga je rekla nešto što je šokiralo mnoge, da je i sama bila žrtva, ali žrtva mobinga od strane svojih kolega koji su sada kako je to ona rekla najglasniji na mrežama povodom ovog slučaja.

- Ja tačno znam neke ljude koji su na javnim mjestima podržali Ivin i Milenin iskorak, koji je zaista dobar, ali ne treba da se zloupotrebi. Mislim da se ovo zloupotrebljava, otišlo je u širinu, ljudi su pretjerali, skreće se pažnja sa nekih bitnijih stvari - rekla je glumica.

- Zar ne mislite da je ovo važno - pitala je voditeljka.

- Ne mislim da nije, ali ovakve stvari se koriste da bi se nešto drugo sakrilo - rekla je glumica.

- Mika jeste bio surov. Prijateljica me je podsetila da nam je jednom tražio da se skinemo u gaćice i brus u garderobi pred drugim dječacima. Danas to neki rade, garderobe su potpuno spojene nekad, svi se presvače svuda, ali mislim da to nisu te godine bila za to - ispričala je glumica događaj koji joj je prepričala prijateljica koja je takođe bila u Mikinoj školi, ali se glumica ne sjeća ovog događaja.

- Ja ne bih svu ljagu svukal na Miku Aleksića, neko mora da stane u njegovu odbranu - rekla je Milena.

- Ne razumijem vas - rekla je Jovana.

- Nismo mi ti koji treba da sudimo - rekla je Milena, a zatim se u emisiju uključio Momčilo Otašević koji je bio veoma bijesan zbog ovog izlaganja.

Cijelo izlaganje pogledajte na videu.

(Espreso.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!