SJEĆATE SE NJE? POVUKLA SE IZ JAVNOSTI NA VRHUNCU SLAVE: Evo kako danas izgleda Nataša Đorđević

Show
SJEĆATE SE NJE? POVUKLA SE IZ JAVNOSTI NA VRHUNCU SLAVE: Evo kako danas izgleda Nataša Đorđević
.

Pjevačica Nataša Đorđević stekla je ozbiljnu popularnost tokom dvijehiljaditih godina, mada se danas više ne pojavljuje toliko često u javnosti. Proslavila se u "Grandu" sa pesmama "Avanturista", "Alal vera", "Zaboravi broj moga telefona", a onda se posle drame u životu povukla sa scene i danas se rijetko pojavljuje.

Ovome je u izvjesnoj mjeri vjerovatno kumovala i dramatična situacija koju je doživela 2010. godine, i u kojoj je mogla i da strada.

Kako je tvrdila te 2010. godine, pjevačicu je nevenčani suprug pokušao da ubije tako što je pokušao svojim automobilom da izgura njen sa puta.

ndj1

Foto:Printscreen Instagram

- Vozila sam mamu kod ljekara i u povratku sam primjetila da me Goran, s kojim sam raskinula još prije godinu dana, prati. Počela sam da bježim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbjedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bježim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom - otkrila je Nataša u jednom intervjuu.

- Poslije nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu - ispričala je pjevačica za medije 2010. godine.

ndj2

Foto:Printscreen Instagram

Cijela situacija joj je veoma teško pala zbog činjenice da je bila riječ o čovjek sa kojim ima sina.

ndj3

Foto:Printscreen Instagram

Nataša Đorđević je sada u petoj deceniji života, ali sudeći po slikama sa njenog Instagram profila, nije se mnogo promijenila u odnosu na dane kada je bila na vrhuncu popularnosti. I dalje se bavi muzikom i živi u srpskoj prestonici.

Novi.ba/Srbija Danas

Ne propustite