PAO SNIJEG SA KROVA ZGRADE U CRNOJ GORI I ZATRPAO ŽENU I DIJETE: Građani odmah skočili u pomoć

Aktuelno
PAO SNIJEG SA KROVA ZGRADE U CRNOJ GORI I ZATRPAO ŽENU I DIJETE:  Građani odmah skočili u pomoć
.

Samo zahvaljujući sreći i prosebnosti nekoliko Žabljačana, žena i dvogodišnje dijete ostali su nepovrijeđeni nakon što se na njih obrušila ogromna količina snijega i leda sa krova zgrade u centru Žabljaka, piše Antena M.

Oko 16 sati, četvoročlana porodica iz Risna, pješice se kretala centrom Žabljaka. Dok su prolazili ispred stambeno-poslovne zgrade, sa krova se pokrenula velika količina snijega i leda.

873x400-103

Muškarac i jedno od djece koji su bili ispred prošli su bez posljedica, ali su snijeg i ledenice udarili u ženu i dvogodišnje dijete i potpuno ih prekrili.

Prisebno su reagovali zaposleni u poslovnici “Lutrije” Crne Gore, obližnjeg restorana, a ubrzo i pripadnici policije kao i drugi građani.

Uz pomoć lopata za snijeg i golim rukama hitro su sa njih uklonili velike količine snijega i leda. Pronašli su majku savijenu preko djeteta i evakuirali ih iz nameta.

w873-19

Evakuaciju iz nameta sačekala je ekipa Hitne pomoći. Nakon medicinskog tretmana utvrđeno je da nemaju povreda koje bi zahtjevale specijalističke preglede.

(crna-hronika.info)

Ne propustite