VODITELJICA POZVANA U POLICIJU: Najavila hapšenje sljedeće poznate ličnosti u Beogradu zbog zlostavljanja

Aktuelno
VODITELJICA POZVANA U POLICIJU: Najavila hapšenje sljedeće poznate ličnosti u Beogradu zbog zlostavljanja
Jovana Grgurević, voditeljica TV Happy, navodno će biti saslušana u policiji povodom navoda koje je iznela juče na istoimenoj televiziji u jutarnjem programu.

Jovana Grgurević, voditeljica TV Happy, navodno će biti saslušana u policiji povodom navoda koje je iznela juče na istoimenoj televiziji u jutarnjem programu. Naime, ona je progovorila o čovjeku, “koga su djeca voljela” i koji je bio prisutan u našem djetinjstvu, a protiv koga, kako je rekla, navodno postoje prijave roditelja djece koja su se žalila na njega.

1723041-jovana-3-ff

“Postoji treći na ovom spisku koji će mnogima da sruši ideju o djetinjstvu. Mnogo većem broju kod Mike i Bate nego u Srbiji. To je javna tajna i ja ne mogu da izgovorim, imam samo nekoliko svjedoka telefonskih, onakih i ovakvih. U njega se cijela Srbija kune. To je još u fazi istraživanja. Da li ćemo da srušimo kockice iz našeg djetinjstva”, rekla je u jutarnjem programu voditeljica Jovana Grgurević i dodala:

“Ovaj je sljedeći, ako ga srušimo završili smo zauvijek”, rekla je ona na kraju emisije, prenosi nova.rs.

Takođe je u emsiji Poslije ručka ispričala i da je kao dio grupe pokojnog Bate Miladinovića prisustvovala bludnim scenama i tome kako se postupalo sa djecom.

Nova.rs večeras je pokušala putem telefona i slanjem SMS poruke, da stupi u konakt sa voditeljicom Jovanom Grgurević, kako bi provjerili ove navode da će sutra biti saslušana u policiji zbog onoga što je iznijela u emisiji, ali do objavljivanja teksta ona nije odgovarala na pozive i poruke.

Najava o trećem zlostavljaču uslijedila je poslije hapšenja Miroslava Mike Aleksića koji je optužen da je se*sualno zlostavljao učenice koje su pohađale njegovu školu, od koji su neke kasnije postale uspješne glumice.

 

(SB)

Ne propustite