EVO KAKO SE MELANIA SADA OBLAČI, KADA VIŠE NIJE PRVA DAMA: Uslikali je jučer i iznenadili se! (FOTO)

Svijet
EVO KAKO SE MELANIA SADA OBLAČI, KADA VIŠE NIJE PRVA DAMA: Uslikali je jučer i iznenadili se! (FOTO)
Donald i Melanija Tramp su prekršili tradiciju i odbili da prisustvuju inauguraciji novog predsednika Amerike, Joea Bidena, te su umjesto odlaska na ceremoniju odleteli na Južnu Floridu. Melanija je, kao i uvek, veliku pažnju izazvala svojim modnim kombinacijama.

Donald i Melanija Tramp su prekršili tradiciju i odbili da prisustvuju inauguraciji novog predsednika Amerike, Joea Bidena, te su umjesto odlaska na ceremoniju odletjeli na Južnu Floridu. Melanija je, kao i uvek, veliku pažnju izazvala svojim modnim kombinacijama.

2439065-profimedia0584929676-ls

I dok je u Washingtonu nosila kombinaciju sačinjenu od kombinacije komada modnih kuća Chanel i Dolce & Gabbana, pri čemu je dominirala torba u iznosu od 70.000 dolara, na Južnoj Floridi pojavila se u Gucci haljini koja košta 3,700 dolara.

jcfk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtjjvn01eqv8vm2myytg3nmm1nmiynta2yznlzwjiotewm2vimdq1ztuuanbnkzmczqkeaieaaq

Ono što je američka javnost uvijek zamjerala Melaniji jeste njena okrenutost evropskim dizajnerima. Zbog toga je sinoć Džil Bajden pobrala more pohvala, budući da je njen plavi komplet sa inauguracije izašao iz ruku američkog dizajnera.
 

Ne propustite