CIJELI SVIJET GLEDAO U DONALDA I MELANIJU TRAMP: Promakla im je BITNA stvar! Malog Barona niko nije vidio ni na jednoj fotografiji!

Kiosk
CIJELI SVIJET GLEDAO U DONALDA I MELANIJU TRAMP: Promakla im je BITNA stvar! Malog Barona niko nije vidio ni na jednoj fotografiji!
Cijeli svijet je gledao u Donalda i Melaniju Tramp kada su odlazili iz Bijele kuće i niko nije primjetio ništa čudno.

Cijeli svijet je gledao u Donalda i Melaniju Tramp kada su odlazili iz Bijele kuće i niko nije primjetio ništa čudno. Međutim, sada se na društvenim mrežama šale na temu mladog nasljednika, Barona.

Naime, njega nema ni ja jednoj od fotografija prilikom svječanog obraćanja i odlaska bivšeg predsjedničkog para. Baron je najmlađi sin Donalda Trampa i jedino Melanijino dijete.

Tviter ne bi bio Tviter da njegovi korisnici nisu krenuli sa šalama i duhovitim opaskama zbog Baronovog upadljivog izostanka. 


Čuveni časopis ''People'' se takođe bavio ovom temom i po njihovim informacijama, Baron je otišao zajedno sa roditeljima na Floridu, gdje će svi zajedno živjeti. 

Bilo je i šala da će Barona u Bokeloj kući naći Džo Bajden, ali ipak kada se malo bolje sagleda situacija, dolazi se do zaključka da je Melanija Tramp uspjela da zaštiti svog sina od javnosti, što je bio jedan od njenih prioriteta kada je postala prva dama Amerike. 

(Kurir)

Ne propustite