Ivanka Trump jecala pred kamerama, a evo šta su radili njena sestra i braća

Kiosk
Ivanka Trump jecala pred kamerama, a evo šta su radili njena sestra i braća
.

Kći Donalda Trumpa Ivanka rasplakala se pred kamerama dok je njen otac napuštao Bijelu kuću.

Sada je i službeno. Bivši američki predsjednik Donald Trump danas je sa suprugom Melanijom napustio Bijelu kuću u koju će sada useliti novoizabrani predsjednik Joe Biden sa svojom obitelji.

Dok su gledali svog oca kako napušta predsjedničku rezidenciju, Donaldova djeca bila su preplavljena emocijama, a ponajviše jedna od njih.

Ivanka (39), koja je sve pratila u društvu supruga i sina, nije uspjela suspregnuti suze i rasplakala se pred kamerama dok se njezin otac po posljednji put ukrcavao u službeni zrakoplov američkog predsjednika Air Force One. A iako su joj suze tekle niz lice, šminka joj je ostala postojana i očito se pripremila na to da neće moći kontrolirati emocije.

Njezin mlađi brat Eric (37) i sestra Tiffani (27) suze su jedva suzdržavali, ali su njihovi izrazi lica odali da se također teško nose s rastankom od Bijele kuće, dok je najstariji Don (43) djelovao poprilično suzdržano. Tiffani je dan ipak bio nešto radosniji jer je objavila zaruke s Michaelom Boulosom, s kojim je u vezi od 2018. godine, no i njoj je niz obraz pobjegla pokoja suza.

"Bila je čast slaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvarati uspomene s mojom obitelji ovdje u Bijeloj kući, no ništa nije posebnije od mojih zaruka za mog nevjerojatnog zaručnika Michaela! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno zbog sljedećeg poglavlja!" napisala je Tiffany pokraj fotografije na Instagramu kojom je objavila zaruke.

(dnevnik.hr)

Ne propustite