Najnabildovaniji fudbaleri svijeta: Doslovno izmijenili lični opis u teretani, među njima je i neki vrhunski igrači

Druga strana sporta
Najnabildovaniji fudbaleri svijeta: Doslovno izmijenili lični opis u teretani, među njima je i neki vrhunski igrači
.

Fotografije Fernanda Toresa zaprepasile su javnost, nakon što se legendarni El Ninjo, pojavio pred kamerama sa ozbiljno "nagravanim" rukama i očigledno dobranim stažom u teretani.

Španski fudbaler je tokom karijere važio za nekoga ko je uvijek bio mršav, ali hitar i "ubica dečijeg lica" pred golom, ali je sada drastično promijenio izgled.

Pošto ne ide da ruka bude istetovirana, a da mišića nema, Tores je radio na tome naporno i došao do ozbiljnih rezultata.

To inače nije novost među fudbalerima, jer smo u prošlosti imali primjere mnogih koji su po završetku karijere posvetili veliku pažnju treningu u teretani. Neki su postali i profesionalci u bodi bildingu, piše Telegraf.

Tako su legendarni igrač Bajerna Ze Roberto i bivši igrač Milana Hoze Mari sada izuzetno posvećeni bodibildingu na profesionalnom nivou. Bivši golman Verdera Tim Vize se takođe posvetio teretani i ozbiljno se "napucao", a to mu je koristilo i da postane profesionalni kečer i da se bori u američkom rvanju "WWE".

Jedan od primjera, nama bliskih, jeste i bivši igrač Crvene zvezde, Blagoj Georgijev, koji je takođe imao ozbiljan staž u teretani, pa tokom ljeta ponosno "šeta" svoje išarano tijelo brojim tetovažama.

Pogledajte i galerije svih njih na narednoj stranici ----------->>>

Ne propustite