OVA CURA OPERISALA VILICU, NJEN VIDEO IMA PREKO 8.000.000. LAJKOVA: Nećete vjerovat kad vidite kako SADA IZGLEDA! (FOTO)

Zanimljivosti
OVA CURA OPERISALA VILICU, NJEN VIDEO IMA PREKO 8.000.000. LAJKOVA: Nećete vjerovat kad vidite kako SADA IZGLEDA! (FOTO)
.

23-GODIŠNJA žena pokazala je zadivljujuće rezultate operacije čeljusti i brade u fascinantnom TikTok videu.

14. prosinca Jax iz Kansas Cityja podvrgnuta je totalnoj zamjeni temporomandibularnog zgloba, povećanju brade i operaciji kostiju na licu. Mlada žena dokumentirala je operaciju i svoj oporavak na TikToku, gdje je podijelila nevjerojatne fotografije prije i poslije svoje transformacije.

Jax je objasnila da je patila od poremećaja koji joj je iskrivio lice, ali i uzrokovao druge bolne medicinske probleme. "Stalno me boli, ne mogu disati, ne mogu jesti, ponekad ne čujem", rekla je.

Otežane su joj postale i obične radnje poput žvakanja pa je prošle godine zakazala operaciju, a snimila se i u bolnici iz koje je izašla s titanskom čeljusti. Liječnik joj je rekao da je to "jedna od najdramatičnijih promjena" koje je ikad napravio.

Jax je nastavila dokumentirati svoj oporavak, a mjesec dana nakon operacije pokazala je zadivljujuće rezultate. Iako sada vjerojatno više ne pati od bolova, lakše diše i jede i može bolje čuti, operacija je također u potpunosti transformirala oblik njezina lica.

Njezin video postao je viralan i prikupio je više od 53 milijuna pregleda te dobio više od 8.3 milijuna lajkova u samo četiri dana, a mnogi su joj čestitali na rezultatima.

ef22af40-d142-4a9b-ac6b-8e000accd661

foto: Printscreen, tikTok

"Izgledaš sjajno", jedan je od komentara.

"Toliko sam sretna zbog tebe", još je jedna od reakcija.

(Index.hr)

Ne propustite