POKLON JELENE KARLEUŠE MUŽU DUŠKU TOŠIĆU ODUŠEVIO CIJELI REGION: Nije mogao sebi doći kad je vidio...

Show
POKLON JELENE KARLEUŠE MUŽU DUŠKU TOŠIĆU ODUŠEVIO CIJELI REGION: Nije mogao sebi doći kad je vidio...
.

Rođendan Duška Tošića danas je glavna tema o kojoj mediji pišu, a poklon njegove supruge Jelene Karleuše ove godine je sve oduševio.

Naime, danima se pojedini mediji bave Jeleninim i Duškovim privatnim životom, dok sa druge strane uspješan sportista ima ogroman razlog za slavlje. Tošić je konačno biti sa svojom porodicom u Beogradu, pa se tako na sve načine trudi da njegov mir ne bude narušen.

Ipak, u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Duško Tošić, navodno, u emotivnoj vezi s bivšom ženom pjevača Predraga Jovanovića Blizanca, Anom Jovanović. Ovim povodom oglasila se i Jelena koja je demantovala cijelu priču, ističuči da je vreme da se ovakvim tračevima stane na put.

7f82e70b-775b-4dc8-a5df-b0bcb937d6d7

foto: Instagram

– Žao mi je što je Duško uvučen u mulj i blato i što se zbog bolesne mržnje prema meni pišu laži o njemu koji je uvijek bio odan, porodičan čovjek, pošten, bez mrlje. Ovog puta je odlučio da tuži bagru. Dosta je bilo – poručila je Jelena na svom „Instagram” nalogu i tako pružila suprugu otvorenu podršku. Složićete se, nema ljepšeg rođendanskog poklona od ljubavi i uzajamne podrške supružnika.

(Novi.ba/Hellomagazin.rs)

Ne propustite