"NEKA MU JE BOG U POMOĆI! IMAM 3 KĆERKE i... "Nenad Jezdić o Miki Aleksiću: Posljednji put kad smo se vidjeli REKAO MI JE...

Aktuelno
"NEKA MU JE BOG U POMOĆI! IMAM 3 KĆERKE i... "Nenad Jezdić o Miki Aleksiću: Posljednji put kad smo se vidjeli REKAO MI JE...
.

Nakon toga, glumica Iva Ilinčić je takođe prijavila policiji učitelja škole glume za s*ksualno uznemiravanje. Tim povodom se oglasio i glumac Nenad Jezdić, koji je istakao da se ništa ne treba gurati pod tepih.

- Jezivo, tužno, nesretno. Velika nevolja za te djevojke, djevojčice. Drago mi je da su se odvažile da govore o tome. To je pošast. Toga ima baš svuda, i u bankama, na svakom poslu... Gospod mi je dao tri lćerke možda baš zbog toga da mogu da posvjedočim koliko su žene diskrimisana bića. Teško mi je zbog Ive Ilinčić, radili smo prošlog ljeta, Milenu ne poznajem, samo iz viđenja. Iva je jako prijatna, talentovana, a objema im želim da što prije prevaziđu ovo iskušenje i da se što pre bore za mjesto pred kamerama. Ljudski mi je teško što se Miki to desilo, sunovrat statusa i autoriteta, koji on jeste. On je mnogima značio mnogo, predstavljao je učenicima očinsku figuru. Nedostojan sam da pričam o tome, nisam iz Mikine grupe, došao sam iz svoje, valjevske - kazao je Nenad.

- Treba dobro sve ispitati, analizirati, ovo je možda nepromišljeno što ga spominjem. Dobro se poznajemo, posljednji naš susret prije osam godina je bio. Tada mi je rekao bio: "Jezdo, neka ti je Bog u pomoći". Sad ja njemu kažem: "Nek' ti je Bog u pomoći, Miko". Ovo su djeca. Ništa se ne smije gurati pod tepih, mora se govoriti istina. Toga svuda ima. Čak i u crkvi - dodao je glumac za emisiju "Probudi se".

- Jedna devojčica iz mog okruženja je doživela delikatnu prepisku sa izvesnim profesorom. Kad su se roditelji požalili da joj šalje dvosmislene poruke, kao i njenoj blijskoj prijateljici, dobili su odgovor od direktora škole: "Svi imaju svoje slabosti", to je strašno - zaključio je on.

(Informer.rs)

Ne propustite