ANA BEKUTA STIGLA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA, SA NJOM DOŠAO I MRKA: Procurio snimak, dok nije gledala Mrka prišao DRUGOJ ŽENI

Show
ANA BEKUTA STIGLA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA, SA NJOM DOŠAO I MRKA: Procurio snimak, dok nije gledala Mrka  prišao DRUGOJ ŽENI
.

Ana Bekuta bila je zabrinuta nakon što je njen izabranik Milutin Mrkonjić, prije par nedjelja, bio hospitalizovan zbog upale pluća i visoke temperature. Nije bilo sretnije žene od nje, kada se njegovo zdravstveno stanje popravilo i kada je pušten na kućno lječenje pred Božić.

Ona je na svom Instagram profilu tom prilikom podijelila da je njena novogodišnja želja ispunjena, a to je da provede praznike sa Mrkom. 

anabekuta

- Moj život je potpuniji otkako sam upoznala Milutina. Nedostajao mi je taj oslonac. Imao je čvrstu ruku kad je vodio firmu, on je sa tim rođen. Umije da se postavi i da zacrta ciljeve, dobar je organizator. Ne opominje on mene, priča mi da se čuvam i da vodim računa o zdravlju. Njegovo zdravstveno stanje je bilo pod upitnikom, pronašli smo prave lijekove za njega uz prave stručnjake, poznato je da on ima slabo srce. On me je osvojio pažnjom. Vrlo je pažljiv. Ne plašim se samoće - rekla je Ana prije par nedelja u emisiji u "Premijera Vikend specijal".

Od momenta kada je Milutin izašao iz bolnice, Ana i on se ne razdvajaju. Pojavili su se zajedno na snimanju emisije "Zvezde Granda", a pjevačica je zasijala u punom sjaju. Ani je za vrijeme praznika uživala i "napunila baterije" pozitivnom energijom, te se na snimanju emisiji pojavila u nikad ljepšem izadanju. Milutin se po ulasku u studio pozdravio sa Viki Miljković.

Zatim su pristigli Sanja Kužet, Snežana Đurišić, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David i Marija Šerifović. Evidentno je da uživaju u snimanju emisija "Zvezde Granda" i da se svi iza scene lijepo slažu i srdačno pozdravljaju. 

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)


Izvor:Srbijadanas

Ne propustite