'MIKINE METODE' Društvenim mrežama kruži video sa časa glume Mike Aleksića: Mrš na umivanje

Aktuelno
'MIKINE METODE' Društvenim mrežama kruži video sa časa glume Mike Aleksića: Mrš na umivanje
Svjedočenja pet djevojaka o iznimno neugodnim iskustvima koja su imale sa čuvenim beogradskim učiteljem glume Aleksićem.

Nedugo nakon što je Milena Radulović u javnosti progovorila o tome kako ju je silovao scenarista i učitelj glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić, na internetu je objavljen video koji prikazuje Aleksićev razgovor sa djecom koja su pohađala njegovu školu glume.

Srbijanski Blic jučer je objavio svjedočenja pet djevojaka o iznimno neugodnim iskustvima koja su imale sa čuvenim beogradskim učiteljem glume Aleksićem.

Svjedočenja o Aleksiću: Njegova pravila su bila stroga, propitivao nas je da li imamo se*

Samo nekoliko sati kasnije objavljen je i video koji prikazuje Aleksićev razgovor sa nepoznatom djevojčicom koja pohađa njegovu školu. Nije poznato kada je video snimljen, mada se po kvaliteti i Aleksićevom izgledu može zaključiti da je u pitanju star snimak.

Aleksić se u početku videa najprije obraća dječaku, pitajući ga "Jesi naučio? Kako te nije sramota, mladiću?", te se zatim okreće djevojčici i nastavlja "Ti kćeri, da čujem?".

Djevojčica odgovara kako nije prisustvovala prethodnom času, kada je Aleksić učenicima dao domaći zadatak.

"Posljednjeg časa nisi bila? Čiji je to problem? Ko je u ovoj grupi, ja ili ti?", pita Aleksić.

Djevojčica odgovara kako je ona, ali i svi ostali koji sjede u prostoriji. Na njegovo pitanje: "Što njih nisi pitala šta je za domaći?", djevojčica ne odgovara, pa se Aleksić nadovezuje pod pitanjem: "Je l' me čuješ šta te pitam?".

Aleksić dobija odgovor kako djevojčica nije imala broj telefona nekoga iz svoje grupe, te on odmah konstatuje da je u pitanju laž.

"Što se baviš lažima?", pita. Djevojčica vrlo tiho nastavlja objašnjavati kako je imala broj od drugarice, ali kako ga nije mogla naći. Pretpostavlja da je njena majka broj slučajno bacila u smeće prilikom čišćenja kuće.

"Bacila telefon? Da, dešava se. Ćero moja... Mrš na umivanje", zaključuje Aleksić u posljednjim sekundama videa.

Aleksić negirao optužbe za silovanje Milene Radulović i drugih: Ne znam zašto su to rekle

Podsjetimo, Aleksić je na današnjem saslušanju negirao seksualno zlostavljanje djevojaka koje su pohađale njegove časove, izjavivši kako mu "nije jasno zašto su to rekle".

 

 

(Klix)

Ne propustite