STIDI SE KĆERKE! EVO KO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Prava dama, ima ozbiljan posao, kad joj neko spomene kćerku, OD STIDA SPUŠTA GLAVU

Show
STIDI SE KĆERKE! EVO KO JE MAJKA MAJE MARINKOVIĆ: Prava dama, ima ozbiljan posao, kad joj neko spomene kćerku, OD STIDA SPUŠTA GLAVU
.

O majci Maje Marinković malo se toga zna u javnosti. Sadašnja zadrugarka do prije nekoliko mjeseci nije imala nikakav odnos sa svojom biološkom majkom, međutim one su se u međuvremenu izmirile.

Kako saznajemo, Majina majka radi u jednoj poznatoj banci kao šalteruša. Ne voli da se pojavljuje u javnosti i nije raspoložena da daje bilo kakve izjave.

screenshot-15

- Ona žena nije iz tog sveijta. Ne želi da se spominje njeno ime, a kamoli da joj se vidi lik u novinama. Radi u banci na šalteru i zbog ozbiljnosti firme u kojoj je zaposlena, ne želi da dolazi u neprijatne situacije – započinje priču izvor za „Blic“ i dodaje:

- Ne voli da gleda „Zadrugu“ i stvarno je bude sramota kada vidi šta se događa unutra. Dugo sa Majom nije pričala, a pogotovo se odnos pogoršao kada je pravila skandale po rijalitiju i bila sa oženjenim čovjekom. To je njoj sve degutantno, samo što ne savije glavu kada se spomenu rijaliti i Maja – govori izvor koji tvrdi da je ona započela novi život.

- Majina mama živi neki novi život. Ima dečka, sretna je sa njim i ne želi da se vraća na staro. Izgladila je odnose sa kćerkom i to joj je bilo najbitnije – zaključuje dobro upućen izvor za „Blic“.

Podsjetimo, Marinkovićeva se nakon osvojenog 5. mjesta u “Zadruzi 2”, pomirila sa majkom, ali kako je rekla, nije joj oprostila sve, te da su sada u korektnim odnosima i da za to što ju je kao malu ostavila ne postoji opravdanje.

Izvor:Blic

Ne propustite