OGLASILA SE SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Izgovorila samo ovu rečenicu! PRVI PUT ZA JAVNOST SE OGLASILA

Region
OGLASILA SE SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Izgovorila samo ovu rečenicu! PRVI PUT ZA JAVNOST SE OGLASILA
biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju za Kurir.

biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je se*sualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju za Kurir.

- Biće šta će biti. Nemam komentar - rekla je u prvom oglašavanju za medije Mikina supruga.

2435515-2435495-biljanamasickurirtv-edit111-ls

Foto; Kurir.rs

Inače, glumica koja je prijavila Aleksića za silovanje je mlada glumica Milena Radulović, koja je nakon što je proživela pakao otišla iz Mikine škole glumi i upisala FDU, gdje je 2017. godine diplomirala u klasi upravo njegove supruge Biljane Mašić i to kao najbolji student.

Pročitajte još --->>> OGLASIO SE BIVŠI DEČKO MILENE RADULOVIĆ: Nakon što je prijavila MIKU ALEKSIĆA, njen nekadašnji momak se oglasio na INSTAGRAMU I OVO PORUČIO

Podsjetimo, Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili se*sualno uznemiravao pet djevojaka.

- Sumnja se da je on u vremenskom periodu 2012-2020. u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dijve za vreme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne. Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni se*sualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd - navodi se u ranijem saopštenju MUP. Aleksića su, pored glumice Milene Radulović, prijavile i I. I., I. V. i M. Đ. 

(Kurir.rs)
 

Ne propustite