Ko je beogradska glumica koja je prijavila učitelja Miroslava Aleksića: Rođena u bogatoj i uglednoj porodici

Aktuelno
Ko je beogradska glumica koja je prijavila učitelja Miroslava Aleksića: Rođena u bogatoj i uglednoj porodici
.

Milena Radulović od jučer je ime koje su čuli svi u Srbiji, ali i u BiH, Hrvatskoj i svim zemljama regije. Sinoć je glumica na svom Instagramu objavila naslovnu stranu Blica u kojemu je objavljeno da je s još nekoliko maloljetnih djevojaka prijavila policiji Miroslava Aleksića zbog si**vanja.

Aleksić, inače ugledni beogradski učitelj glume, kroz čiju su školu prošle tisuće djevojčica i dječaka, sinoć je uhapšem, a sutra će biti saslušan.

Milena Radulović na Instagramu je napisala: "Poslije teške unutrašnje borbe, neke hrabre djevojke i ja riješile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati", a u Blicu je kazala da ju je Aleksić si**vao kada je imala 17 godina te da se to dogodilo nekoliko puta. Njezina ispovijest izazvala je kaos na društvenim mrežama gdje djevojke i žene iz svih dijelova Juge sada iznose svoje ispovijesti o uznemiravanju, a Aleksića su prijavile još dvije djevojke koje su pohađale njegovu školu.

Tko je Milena Radulović?

Milena Radulović rođena je 1995. godine u uglednoj i imućnoj obitelji. U šestom razredu upisali su je u školu koju je vodio Miroslav Aleksić i u kojoj je, kako tvrdi, doživjela se**ualno zlostavljanje.

2017. godine diplomirala je na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu kao najbolja studentica, a odmah potom dobila je ulogu u televizijskoj seriji Jedne lketnje noći gdje je tumačila lik Lole Gavrilović.

Odmah zatim dobila je i ulogu princeze Hlif Zi Ho u dječjem serijalu Svemirska princeza u produkciji RTS-a. Po završetku studija uslijedile su uloge u filmu Patuljci sa naslovnih strana te u serijama Besa, Pet i Državni službenik. Početkom 2019. godine debitirala je glavnom ženskom ulogom, bolničarke Jasne u filmu rusko-srpske produkcije Balkanska međa.

Posljednjih godina gradi karijeru u Rusiji

(Index.hr)

Ne propustite