SVI DETALJI RAZVODA DECENIJE: Ovako je došlo do kraha braka KARLEUŠE I NJENOG SUPRUGA

Show
SVI DETALJI RAZVODA DECENIJE: Ovako je došlo do kraha braka KARLEUŠE I NJENOG SUPRUGA
.

Danijela Karić prije nekoliko godina je tvrdila da pjevačica Jelena Karleuša nije bila u braku sa Bojanom Karićem zbog love!

Danijela ističe da je mnogo devojaka zbog novca pokušavalo da se uda za nasljednike dinastije Karić, ali da su se srpska zvijezda i njen brat od strica voljeli.

Kćerka Hafe i Dragomira Karića kaže da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lijepo mišljenje o njoj.

84825-jelena-karleusa-f

Foto:Printscreen

- Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima djevojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lijepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvijek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lijepo mišljenje i imam ga i dalje - ističe Danijela koja na pitanje da li će joj drugi članovi poznate dinastije zamjeriti što hvali bivšu snajku, odgovara:

- Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

Naslednica bogate imperije podsjeća da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svjesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka.

28826-danijela-karic-f

Foto:Printscreen

- Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona sa Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude - smatra Danijela.

Novi.ba/Informer.rs

Ne propustite