Da li možda Denis Stojnić zna ko su ubice Dženana Memića?!

Aktuelno
Da li možda Denis Stojnić zna ko su ubice Dženana Memića?!
..

Uskoro će i peta godina od kako otac Muriz i sestra Arijana čekaju da odgovorni za smrt Dženana Memića budu izvedeni pred lice pravde i kažnjeni. Muriz i dalje da zna ko je ubica, ali da zapravo on nije taj ko to treba reći.

Bh. javnost s nestrpljenjem očekuje ishod ovog slučaja, a Muriz Memić je krajem prošle godine otkrio i da u istražnom postupku koji vodi Tužilaštvo BiH postoji novi svjedok. 

porodica-memic-suze-hayat-blm

"Ima novi živi svjedok. Očevidac! U državnom tužilaštvo su saslušani novi svjedoci. Tužilaštvo BiH vodi istragu za organizovani kriminal. U toj istazi, samo po sebi dolazi i ubica i rješenje slučaja. Oni su prvo otvorili istragu za organizovani krminal. Po našoj krivičnoj prijavi. Mi smo podnijeli prijavu protiv 45 ljudi. Većina je saslušana", kazao je Memić. 

Međutim, konkretnijih stvari i dalje nema. Uopće nije poznato dokle je zaista stigla istraga i ima li osumnjičenih. Ovaj slučaj i dalje izaziva brojne kontroverze, a čini se da bi se stvari itekako mogle pomaći s "mrtve tačke".

Naime, poznati sarajevski ugostitelj i najbolji bh. MMA borac Denis Stojnić rekao nam je da će javno otkriti ko je zapravo famozni ubica Dženana Memića.

denis-stojnic

"Istina je, otkrit ću više detalja, ali samo kod Senada Hadžifejzović. Sve je do Senada, kojeg smatram bratom. Kao što je poznato, on se tek operisao i čim mu bude bolje dolazim kod njega u emisiju, gdje ćemo otvoreno pričati o ovom slučaju. Upravo Senada smatram velikim patriotom i želja mi je da kod njega progovorim o ovom slučaju. Sasvim je jasno da niko od političara ne smije pričati o toj temi, a ja ću evo biti prvi koji će to i uraditi. Nadam se će istraga nakon toga napokon krenuti u željenom smjeru", poručio je Stojnić, koji se u posljednje vrijeme često može vidjeti u društvu s nekim od najviših bh. zvaničnika, u izjavi za Novi.ba.

(Novi.ba)

Ne propustite