KONAČNO IMAMO ODGOVOR NA VJEČITU DILEMU Da li muškarci više vole punije ili mršavije djevojke?

Kiosk
KONAČNO IMAMO ODGOVOR NA VJEČITU DILEMU Da li muškarci više vole punije ili mršavije djevojke?
Svi muškarci u različitim anketama odgovorili su isto

Da li muškarci više vole mršavije ili punije dame, vječita je dilema. Mnogi pripadnici jačeg pola tvrde da preferiraju kada žena izgleda zdravo, a drugima je bitno da je njihova partnerka mršava. 

Britanska studija otrkila je da 89 podsto muškaraca više voli da legne u krevet pored "debeljuce". Također, 68 posto žena misli da su puniji muškarci bolji i nežniji partneri, piše "Zeenews".

p065x85d

Svi muškarci u različitim anketama odgovorili su isto: žena sa viškom na kostima izgleda zdravije. Kada to kombinujete sa samopouzdanjem i blistavim stilom, to je zaista atraktivan izgled. Muškarci su rekli da se osjećaju ugodnije i prijatnije sa ženom koja je "mekša na dodir". Obline su seksi i muškarce više privlače. Osjećajte se samopouzdano i eksperimentišite sa garderobom kako biste pokazali svoje izuzetne obline,prenosi Avaz.

Muškarcima će djevojka koja vježba i koja je u dobroj formi možda biti privlačna, ali u većini slučajeva ne vole kada je djevojka premršava.

Mršavije devojke doživljavaju kao zdravije. Momak koji redovno vježba vjerovatno će smatrati privlačnijom devojku koja je takođe sportski tip kao i on.

Ujedno, opšte je prihvaćeno da su mršave žene seksi, zato muškarci koji pored sebe imaju mršavu djevojku dobijaju veće "priznanje" od društva.

Ne propustite