“Žene koje često izlaze i nisu baš materijal za brak”: 4 stvari koje odbijaju mnoge muškarce

Kiosk
“Žene koje često izlaze i nisu baš materijal za brak”:  4 stvari koje odbijaju mnoge muškarce
Muškarci ne pokazuju svoja osjećanja kao što to čine žene, ali i njih je lako povrijediti.

Muškarci ne pokazuju svoja osjećanja kao što to čine žene, ali i njih je lako povrijediti.

4 stvari koje većina muškaraca neće oprostiti ženama

1. Izdaja: Postoje stvari koje muškarci ne praštaju, a prema anketama, u većini slučajeva to je izdaja. U ovaj koncept mogu se staviti različite implikacije i značenja. Izdaja nije samo prevara u fizičkom smislu već i u duhovnom.

U trenutku kada je supruga nevjerna svom mužu jasno mu daje do znanja da je prema njemu ravnodušna i sve što su zajedno izgradili bilo je uzalud. Za muškarca je to samo udarac ispod pojasa preko kojeg obično neće moći preći i ponovo vjerovati ženi.

Sama priroda je odredila da je muškarac glava porodice, čak i ako supruga zarađuje više ili radi više.

11-signs-of-a-good-woman-1200x900

2. Ženska glupost: Muškarci u većini slučajeva jednostavno ne mogu podnijeti žensku glupost. Mit je da muškarci vole glupe ali lijepe, svako bi volio pored sebe imati inteligentnu ženu.

Ako momak pored sebe ima ne samo lijepu, već i inteligentnu djevojku, to mu laska.

3. Ne pokazivanje ljubavi i nježnosti: Žene koje često odbijaju biti romantični sa svojim muškarcima obično stvaraju crvenu zastavicu u njegovoj glavi i to ga tjera da se udalji.

4. Poređenja: Takođe je vrijedno napomenuti da vam ni u jednom trenutku muškarac neće oprostiti zbog lošeg poređenja s drugim muškarcem. Muškarac bi trebao biti taj jedini za vas, ujedno i najbolji na cijelom svijetu. I ne uvjerujte ga u suprotno.

5. Kontstantni izlasci. Da moderno doba nosi i drugačija shvatanja pa sve više zauzetih i udatih žena izlaze non stop sa drugaricama. Muškarci imaju malo drugačiji pogled na stvari. Oni smatraju da samo lake žene izlaze po klubovima i ostaju do kasno u noć.

Ne propustite