SRBIJA GLEDALA U NEVJERICI, ZVEZDA GRANDA OVAKVA DOŠLA NA SCENU: bijelo lice, crne suze i veliki medvjed pored nje, SVI ČEKALI KARLEUŠIN KOMENTAR

Show
SRBIJA GLEDALA U NEVJERICI, ZVEZDA GRANDA OVAKVA DOŠLA NA SCENU: bijelo lice, crne suze i veliki medvjed pored nje, SVI ČEKALI KARLEUŠIN KOMENTAR
.

Originalnost se uvijek isplati! Bar je tako večeras bilo u slučaju Dane Bušić (24) iz Ljiga koja je svojim performansom u "Zvezdama Granda" oduševila sve. 

Takmičarka se na velikoj Grandovoj sceni pojavila sa scenskom šminkom na licu i plišanim medvjedom u ruci i na mestralan način izvela pjesme "Ima jedan svijet" i "Ena". 

d66dd80e33864e876c1410caab61273c6de31ab4

Ipak, njen "protivnik" iz deula, Milijev takmičar po imenu Dejan Rajakovac (24) sa Islanda nije baš oduševio žiri, ali ni sebe. On je pokušao da otpjeva numere "Koliko sam usana poljubio" i "Kad tonem", ali ga je trema totalno pojela, pa je sve vrijeme ispadao iz intonacije.

- Aman takav dasa, a tako se uplašio. Ti se treseš - konstatovala je Jelena za Dejana koji je dobio samo dva glasa podrške, dok je Dana osvojila maksimalnih šest.

Mariju je zanimalo kako je na Islandu, pa zajedno sa Jelenom priznala da joj je želja na Crnoj plaži snimi spot. 
- Mogao bi da nas pozoveš u goste, do duše samo Jelenu i mene jer smo ti jedine dale glas - izjavila je Bekuta, takmičar se složio, ali samo ako dođe i Saša Popović. 

screenshot-2

Šerifovićka dodala da joj je žao što je prevalio toliki put i da nije bio dobar, dok je Danin nastup opisala kao drugačiji i zanimljiv i da tu njenu originalnost cijeni, mada u Srbiji nema neke vajde od toga. 

Popović je podsjetio gledaoce i žiri na Jelenine riječi iz prethodnog kruga, kada je izjavila da direktor "Grand produkcije" nije takav seljak, ona bi imala budućnost u Srbiji. Ali kako se direktor promijenio i to postao Mili, svi su se pitali šta sad?!

- Ja sam sad u školi za seljake- nasmijao je odgovorom Mili, dok je Jelena pokušavala da ubijedi Popovića da Dejanu daju još jednu šansu. Ipak, takmičar je izjavio da ne moraju, jer više neće dolaziti u takmičenje. 

- Ti moraš da počneš da radiš i dođeš sljedeće godine. Vidjećeš, to će biti skroz neka druga priča - rekao je Popović, sa čim se i ostatak žirija složio.

Džordža je zanimalo Karleušino mišljenje o performansu mlade Dane,njegove miljenice koju je zlatnim glasom vratio na scenu. 

Jelena je konstatovala da scena izgleda kao ringla, pa dodala da se Dana peče na visokoj temperaturi i da to podnosi muški. 

- Ona je ozbiljan buntovnik, ne možete da zamislite koliko ja vodim borbu sa njom - dodao je Džordž, a Jelena dobacila da se vidi ko je tu luđi. Ipak, na ovu ludu ideju sa zombi šminkom i medvedom doieo je upravo Džordž, a Popketa je zanimalo čiji je medvjed. 

screenshot-1

- Moje Staše, moje kćerke - završio je roker, a Saša mu odmah vratio plišanu igračku. 

Izvor:Grand
 

Ne propustite