AZRA JE NOVA ZVEZDA GRANDA, DŽEJLA RAMOVIĆ JOJ NIJE NI DO KOLJENA: Pojavila se sinoć u emisiji, SAŠA POPOVIĆ OTKRIO DETALJE O NJOJ

Show
AZRA JE NOVA ZVEZDA GRANDA, DŽEJLA RAMOVIĆ JOJ NIJE NI DO KOLJENA: Pojavila se sinoć u emisiji, SAŠA POPOVIĆ OTKRIO DETALJE O NJOJ
.

Pjevački par koji je raspametio žiri ""Zvezda Granda" činili su Azra Husarkić (23) iz Tuzle i Ahmed Karić (17) iz Zenice. Sa maksimalnih šest glasova nagrađana su oba takmičara, te žiri nije krio svoje oduševljenje i komplimente je dijelio i šakom i kapom.

Inače, Azra je već sa prvim taktovima sevdalinke "Bosno moja" dirnula žicu Draganu Stojkoviću Bosancu, dok je za drugom "Tvrđa od ljubavi" samo potvrdila šest "da". Drugi takmičar razgalio ih je izvođenjem hita "Oči jedne žene" i "Izabreri nekog da na mene liči", a posebno ih je nasmijajao njegov izgovor slova "č" koji pjeva i izgovara kao "ć".

67bf4d4b99165f0cdc68996da5b314e81074d5b2

- Dobro veće, oći moje! Da poćnemo od tebe - obratila se Jelena Ahmedu i poručila da se ne obazire na miješanje č i ć, jer i njegov mentor Aleksandar Milić Mili čini isto. 

-  Ćuj, za sedamnaest godina, koliko imaš, bio si fanstatičan. Meni je to baš simpatično. Vi to u Bosni često radite, miješate č i ć - poručila je ona, dok je Azru pohvalila da je prava ljepotica i da do sad nije imala nijedan ni pjevački ni modni promašaj u takmičenju. 

- Uvijek si besprjekorna, nestvarno si lijepa, super si obučena, sa stilom i pjevanje ti je odlično. Ti jesi dama, ali scena zahvtjeva da budeš i malo bezobrazna. Moraš da pokažeš i malo srca, nadam se da ima emocija u tebi - posavjetovala je Jelena i dodala da joj zasmetao starinski vibrato. Upravo zbog tog, kako je rekla starinskog pjevanja, Saša Popović je otkrio dugočuvanu tajnu, a to je da se oko Azre menadžeri iz cijele Evropre bore i da zbog toga opsjedaju "Grand produkciju". 

2cf3fa991dc5070253a10c74ef46447aac406c8b

Takmičarka se zahvalila produkciji i žiriju na ukazanoj šansi i poručila da pažljivo bira gdje će da se pojavi  da joj jako znači podrška žirija. Baš zbog toga Džordž joj je dao savjet da poradi malo na vibratu jer je, kako je rekao, biser i zato što se svojom pjevačkom ljepotom opredijelila za sevdalinku. Zbog toga je tražio i Bosančevo mišljenje. 

- Ti si talenat, za tvoje godinice odličan - prokomentarisao je Stojković prvo Ahmeda, pa za Azru rekao - Ko šećer!  Sve je to bilo divno i ove greškice koje je Đorđe čuo, to je zanemarljivo. 

I Snežana Šurišić složila se da je mladi Zeničanin bio korektan, da je beskrajno simpatičan i harizmatičan, dok je za Azru konstatovala da je preslatka djevojka, pa je posavjetovala da disanjem poboljša vibrato o kom je žiri večeras govorio. 

- Stvarno si večeras bila dobra, a ja od dobrih pjevača uvijek očekujem bolje i bolje. Čestitam i tebi i Ani - izjavila je Marija, a za Ahmeda priznala da je bio veliko iznenađenje za nju. Iako je prvo mislila da će morati da stisne panik taster, na kraju je rekla- Kao da je ušla neka lijepa svjetlost sa tobom. Super si bio.

Viki je morala da pokvari žurku i uputi zamjerku za Azrin nastup. Ona je prokometarisala da se vidi ogroman potencijal, ali da takmičarka ne daje maksimum na sceni. 

- Ajde, bre, Viki, ljubomorna si na nju - konstatovao je Popović, a svi u studiju prasnuli su u smijeh. 

11281b35b30a6cfafbd7a937d1ba771f02b041aa

Izvor:Grand

Ne propustite